acemi cadı,acemi cadı dizisi,acemi cadı web sitesi,acemicadi,acemi cadi,acemi cadı mp3,acemi cadı kanald,acemi cadı izle,acemi cadı fragmanları,acemi cadı bölümleri,izle,acemi cadı yeni bölüm,oyuncuları,videoları,resimleri,20.bölüm,21.bölüm,22.bölüm,23.bölüm,Merve Boluğur (Ayşegül), Şenay Gürler (Selda), Nergis Kumbasar (Melda), Celal Kadri Kınoğlu (Okul Müdürü Dilaver), Çağkan Çulha (Selim)


2 Ocak 2007 Salı

Asla bir cadı olarak yaşamak istemem:)

Onu dondurma yiyen sempatik şirin kız görüntüsüyle reklamlardan tanıdık. Erkek arkadaşının verdiği dondurmayı o gülen yüzüyle alan genç kız bugün gene aynı şirinliği ve güzelliği ile acemi bir cadıyı canlandırarak izleyenlerden tam not alıyor.

19 yaşındaki Merve Boluğur'a daha şimdiden geleceğin vazgeçilmez oyuncusu olarak bakılıyor. Özellikle ekrandaki samimi ve içten bakışları, konuşması ile gençlerin sevgisini kazanan Merve ilk dizisi olan “Acemi Cadıî ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Tabi dizide kendisine eşlik eden usta oyuncular Nergis Kumbasar, “Avrupa Yakasıî dizisindeki “Fatoşî karakterinden tanıdığımız Şenay Gürler ve “Tatlı Hayatî dizisinde “İrfanî rolüyle büyük beğeni kazanan Celal Kadri Kınoğlu'nun oyunculuklarını da unutmamak gerekiyor. Zatin genç Merve de onlarla oynamanın büyük şans olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Seni yaz aylarının vazgeçilmez yiyeceği dondurma reklamından tanıyoruz. Sempatik bir yüzün var? Daha önce oyunculuk deneyimin hiç oldu mu?Teşekkür ederim. Aslında ben hala Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde halen oyunculuk dersi alıyorum. Sadece ufak rollerde oynadım. Bunlardan birisi Keloğlan Kara Prense Karşı filmiydi.

Çok gençsin kaç yaşındasın?

Aslında herkes beni dizideki rolümden ötürü 16 yaşında biliyor ama gerçekte 19 yaşındayım. Eh aslında yüzümün de beni küçük gösterdiğini söylüyorlar. Bu yaşımda küçük gözükmek pek hoş değil ama ileride benim için avantaj olacak.

Oyunculuğu neden seçtin? Nasıl karar verdin?

Aslında oyuncu olmak aklımın köşesinden geçmiyordu. Ben daha çok spikerlik veya sunuculuk gibi bir meslek istiyordum açıkçası. Reklamlarda oynayarak kameralarla tanıştım. Aslında bu işin sanıldığı kadar kolay olmadığını hemen anladım. Çok sabır gerektiriyor. Ama set ortamında çok mutlu ve huzurlu hissettiğimi gördüm. Şöyle bir düşününce bu işi yapmalıyım dedim kendi kendime. O yorgunluk artık bana zevk vermeye başladı. Çünkü oyunculuktan büyük zevk almaya başlamıştım.

“Acemi Cadı" dizisiyle acemi genç bir cadıyı canlandırıyorsun. Bu ilk dizi deneyiminle oyunculukta da kendine 'acemiyim' diyor musun?

Evet kesinlikle daha acemi bir oyuncuyum. Daha yolun çok başlarındayım. Ama her geçen gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çok iyi bir oyuncu olmak için her şeyi öğrenmeyi gayret ediyorum. Bana destek veren tiyatrocu ağabey ve ablalarım var. Set ekibim var. Onlarla bu ilk dizi deneyimimde oynamak benim için çok büyük bir şans.

Diziye nasıl seçildin?

Reklamlarımı izleyen yönetmenimiz Feride Kaytan beni arıyor. Fakat bu arada benimle de bu dizi için başka bir yerde bir görüşme yapılıyor. Yönetmenin beni aradığını ve o dondurma reklamında oynadığımın farkına varmıyorlar. Ama bu arada beni de beğenip deneme çekimine çağırıyorlar. Sonra hem beni çekimlerde beğeniyorlar hem de aradıkları kızın ben olduğumu öğreniyorlar. Böylece bu diziye başlıyorum.

Dizideki karakterini anlatır mısın?

Aslında dizimiz yabancı bir dizi olan Sabrina'dan uyarlandı. Ben de o dizide, Melissa Joan Hart'ın canlandırdığı Sabrina karakterinin yerli versiyonu olan 16 yaşındaki Ayşegül'ü canlandırıyorum. Genç yaşta sihirli güçlerimin olduğunu öğreniyorum. Ama bu işi iyi bilmediğim için sihirlerimi doğru kullanamıyorum. Dizideki karakterim iyi niyetli, şeker, sevecen, kötülük istemeyen birisi. Dizide bir de 'Selim' adında hoşlandığı bir okul arkadaşım var. Bana destek olmaya çalışan halalarım var. Her zor durumdan onlar sayesinde kurtuluyorum.

Gerçek hayatında da böyle misin? Sana kimler destek veriyor?

En büyük destekçim ailem tabi ki. Kişiliğim itibari ile aslında Ayşegül karakteri ile benzeşiyoruz. Kavgayı, kibri sevmem. Herkese ılımlı yaklaşırım. Ben özel yaşantımda hata yapmamaya çalışıyorum. Ama bu tür durumla karşılaşırsam özellikle annem hep benim yanımda olur.

Dizide sana kötü davrananlara karşı çok sabırlısın ve sonunda patlıyorsun. Gerçek yaşantında da böyle sabırlı mısın?

Ben de aslında aynı Ayşegül karakteri gibi sabırlı bir insanımdır. Kolay kolay sinirlenmem. Ancak damarıma basarlarsa patlarım.

Geleceğe yönelik planların neler?

Bir kere çok iyi bir oyuncu olmak en büyük hedefim. Şu an oynadığım diziyi de anlımın akıyla bitirmek istiyorum. Gelecekte insanlar “Merveî deyince “İşini çok iyi yapan biriî demeleri için çok çalışacağım. Beğenilen ve izlenilen bir oyuncu olmak istiyorum. Merve ismi unutulmasın istiyorum. Aslında bir kendimi gösterebileceğim bir sinema filminde oynamak o kadar çok arzu ediyorum ki.

Peki tiyatro hakkında ne düşünüyorsun?

Ben zaten tiyatronun okuluna gidiyorum. Oyunculuk dersi alıyorum. Tiyatro da beni en çok geliştiren çok önemli bir şey. Tiyatroya devam edeceğim ve sahnede insanlara karşı oynamak için çok sabırsızlanıyorum. Eminim çok zevkli ve bir o kadar da zordur.

Peki bu kendini oyunculuk anlamında kimi örnek alıyorsun ve kimleri beğeniyorsun?

Aynı dizide oynadığımız Şenay Gürler ve Celal Kadri Kınoğlu bana çok destek veriyorlar. Bunun yanında belki de her genç oyuncu adayının idolleri olan Haluk Bilginer, Zuhal Olcay, Müjdat Gezen de benim beğendiğim, örnek aldığım sanatçılar.

Senin de çok hayranın var mı?

Fanların oluştu mu?Evet dizimiz büyük ilgi gördü ve sevildi. Bunun sonucunda da tanındım. Özellikle çocuklar yolumu kesip imza istiyorlar. Hatta bazıları sihir yapmamı bile istiyor. İnternet ortamında da fanlarımın olduğunu söylüyorlar. Bu tabi çok güzel bir duygu. Beni seven herkese teşekkür ediyorum.

19 yaşında genç ve güzel bir bayansın. Dizide de birisine aşık bir genç kızsın. Dondurma reklamında da öyleydin. Gerçekte hayatta aşkı nasıl yaşıyorsun?

Ben çok utangaç bir yapıya sahibimdir. İlk adımı biraz karşıdan beklerim. Aşkı dolu dolu yaşarım ve hemen aşık olurum. Hatta sevgiden çok aşkı yaşamayı seviyorum. Yani direk vuruluyorum. Çok duygusal bir insanım. Bu kişiliğim bana bazen zarar verebiliyor ama gene de aşık olmaktan mutlu oluyorum.Son olarak dizideki gibi gerçek yaşamında da cadı olmak ister miydin?İstemezdim. Tadını dizide çıkartıyorum zaten.

Peki cadılık yapar mısın?

Cadılık mı yok ya. Ben kendi halimde uysal bir kızım. Sorumlarımı kendi kendime çözmeyi seviyorum. İşte bu yüzden sihir kullanmama gerek yok. Ha ama aklıma geldi yalan söyleyenlere 'doğruluk pastası' yedirmek isterdim doğrusu.

326 yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 326 / 326
Adsız dedi ki...

merhaba merve abla ya ben senini oynadığın acemi cadı dizisini seğrettikten sonra bir karar verdim zaten bende ilçemizde tiyatrolarda yer aldım.büyüyünce senin gibi bir oyuncu olmak istiyorum.şimdi ben sana msn adresimi versem sen bana dizi hakkındaki görüşlerini dizi sonralarını yazar mısın? bak şimdi sen diziden çıktıktan sonra tabikide diyer seni seven kişilerlede konuştuktan sonra bu adrese girebilir misin?dah doğrusu şu adreslere gizem_mut@hotmail.com

Adsız dedi ki...

MERVE ABLA YA BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM VE NEREDEYSE ACEMİ CADININ HİÇ BİR BÖLÜMÜNÜ KAÇIRMIYORUM HATTA KAÇ KEZ RESİMLERİNİ İNDİRDİM İNDİRDİKLERİMİ GÖSTERMEK İSTERDİM AMA MALESEF GÖSTERMİYO BAK BEN DİYORUM Kİ SEN HANİ DİZİ HAYATINDA BÖYLESİNYA ACABA GERÇEK HAYATTADA BÖYLE MİSİN? YANİ SEN GERÇEK HAYATTA NASILSIN NE BİLİYİM BÖYLE SICAK KANLI MISIN? ASLINDA ELİMDE GERÇEK HAYATTA NASIL OLDUĞUN İLE İLGİLİ BİR RESİM VAR AMA GERÇEKTEN GERÇEK HAYATTAKİ RESMİN Mİ BİLMİYORUM.BAK EYER BU ADRESE SORDUĞUM SORULARIN CEVABINI ATARSAN ÇOK SEVİNİRİM ATMASSANDA SEN BİLİRSİN DİYER ARKADAŞLAR GİBİ AT DİYE ZORLAMIYACAĞIM kalihora_almora@hotmail.com ADRESİNE BEN VARYA BİR KERESİNDE TİYATRO OYNAMIŞTIM BU TİYATRONUNDA İSMİ SENİN ANNEN BİR MELEKTİ YAVRUM ADLI TİYATRODA HATTA BU TİYATRO KAMERAYA BİLE ÇEKİLMİŞTİ ŞEY ASLINDA BENİM SANA SORMAK İSTEDİĞİM Bİ ŞEY VAR AMA ÖNCE BİR ŞEY SÖYLİYECEĞİM Bİ BÖLÜMDE SORU SORULMUŞTU BEN O SORUYA CEVAP VERİCEM ASLA VE ASLA BİR ÇOCUK HATTA ÇOCUKDA DEĞİL BİR İNSAN ANNESİNİ ÜZMEMELİ SİHİRLİ GÜÇLERİ UĞRUNA ANNESİNİ TERCİH ETMEMEZLİK YAPMAMALI ÇÜNKÜ ANNENİN HAKKI ÖDENMEZ DERLER BEN ONU ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE ANLADIM TABİ BAŞIMDAN GEÇTİKTEN SONRA İŞTE BENİM SORACAĞIM SORU BUNUNLA İLGİLİ GERÇEK HAYATTA ANNENİ Mİ TERCİH EDERDİN YOKSA SİHİRLİ GÜÇLERİN OLSA SİHİRLİ GÜÇLERİNİ Mİ TERCİH EDERDİN BENİM TAHMİNİM ANNENİ TERCİH EDERDİN AMA SENDE DUYMAYINCA BUNU BİLEMİYORUMSON Bİ ŞEY DAHA BEN GERÇEKTEN SENİ ÇOK SEVİYORUM.

Adsız dedi ki...

ya dizi güzel ama aysegül sen cok sırıtıyorsun olmas ama

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok seviyorum ben boludan duygu 13 yaşındayım filmi beğenmiyorum sihir falan bana saçma geliyor ama seni sevdiğim içinde filmi de sevmek zorunda kaldım İNŞALLAH birgün karşılaşırız belli mi olur ...

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok seviyorum sana bayılıyorum benimde adım merve ne olur beni msn ne ekle benim msn adresim merve.ece.93@hotmail.com arkadaşlar merve ablanın msn sini bulan olursa lütfen bana söyleyin ne olur ya bazı msn adresleri buldum ama doğrulugundan şüpeliyim neyse bulan olursa lütfen söylesin

Adsız dedi ki...

slm ya ben billura ve cenke bayılıyorummm en sevdigim oyuncular onlar.billur ya nolursun bana msn adresini yazsana

Adsız dedi ki...

SLM BEN LAL ACEMİ CADININ EN BÜYÜK HAYRANIYIM MERVE ABLA SANA SESLENIYORUM SELİMLE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK YAKIŞIYOSUNUZ CENKİ ÇIKARMANIZ KOTÜ OLDU CEREN MURATLA ANLAŞAMIYO BELKİ CENKLE ANLAŞIRDİ AMA BU O GÜÇLÜ EKİBİNİZE KALMIŞ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM VE SİZİ ÇOK SEVİYORUM

Adsız dedi ki...

merve abla senin msn adresini benden iseyenler var veriyim mi

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR irem_koyce@homail.com a girmeyin virüs atıyo

Adsız dedi ki...

öerve hoş kıksın seni sewiorum ama cok şirinsin cok tatlisin ama bazen cook tuaf bakiosunn ama yinede sewiyorum seni

Adsız dedi ki...

merve abla beni ekler misin?
lütfen lütfen lütfen
t.a_1453@hotmail.com

Adsız dedi ki...

benim adım zeynep bence hiç kimse hiç kimse hakında yorum yapmasın yapıyorsada güzel şeyler söylesin bazı kişilerin yorumlarını okudumda çok güzel yazmışlar bazıların hakında kötü şeyler yazılmış bence bunlar hoş şeyler degil bende bir merve bolugur hayranıyım byby

Adsız dedi ki...

ya merve abla beni eklemiştin hatta konuşmuştuk ve birden bilgisayar kapandı eğer sildiysen lütfen beni ekle
adresim:t.a_1453@hotmail.com

Adsız dedi ki...

SLM BEN ANKARA'DAN KÜBRA YHAA BEN ACEMİ CADI DİZİSİNİ ÇOK SEVİYORUM ÖNCELİKLE ORDAN DİZİDEN AYRILAN CENK----ÇAĞKAN-----BİLLUR-----HALUK LEVENT----DİCLE---MERVE--TOYGARI SEVİYORUM KRAKTERLERİ ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÖZELLİKLE DİZİDEKİ ADI İLE MURATI BEN ÇOK SEVİYORUM SAÇLARI KESİLİNCE ÇOK HOŞ OLDU CENK GİDİNCE BEN ÜZÜLDÜM BİRDE YENİ HALAMIZ ÇOK ŞEKER AMA ŞENAY GÜRLERİN YERİNİ ASLA AMA ASLA TUTAMAZ EMİNİM HERKEZ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORDUR ÇÜNKÜ OYLAR ONU GÖSTERİO BEN DİZEYE ŞUNU EKLEMEK İSTİYORUM CENK GELSİN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRR YHAA CENK GÜRPINARA SESLENİYORUM NEDEN DİZİYİ BRAKTINNNN YHAA SENİ CARREFOUR REKLAMINDA VE NESCAFE REKLAMINDA GÖRDÜM SADECE NOLUR DİZİ BİTMESİNDE DİYORUM EN AZ 150 BÖLÜM SÜRSÜN NOLUR BİLİYORUM DİZİ EKİBİDE YORULUO AMA NE YAPALIM HERKEZ ÇOK SEEVİYOR BU DİZİYİ YHAA NOLUR CERENLE MURAT BARIŞMASIN VE CENK GELSİN NE OLURRRRRRRRRRRR HERKEZİ ÇOK SEVİYORUM FERİDE KAYTANA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM DİZİ EKİBİNDEKİ OYUNCULARI ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM-------BYEAN-BYEAN

Adsız dedi ki...

ben pınar 11 yaşındayım merve seni çok güzel buluyorum çağkan sende çok yakışıklısın msnim:kara.pinar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok seviyorum.oyunculuğuna bayılıyorum.ben 16 yaşındayım ve senin gibi olmak istiyorum.bence sen billur abladan daha güzel ve daha tatlısın.oyunculuk hayatında başarılar dilerim.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar keşke şenay gürler gitmseydiiii neyse size müjdeli bir haberim merve boluğurun msn adresini biliyorum ablam onun arkadaşı o yüzden bana söyledi kamerayala konuştuk çok kısaydı ama olsun başkalarına verme msn mi dedi ama olsun vericeğim gerçek merve boluğur:)))))))))) ses klibi göndermiyor kamera açmıyor neden diye sorarsanız söliyim çünkü kamera felan açarsa herkes aa bu gerçek merve boluğur diye ekler diye düşünüyo çok soru sormayın sıkılabilir ama çok tatlı 19 yaşında adresi: mervebolugurcadi@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar sakın şu msnyi eklemeyin:cekora@hotmail.com

Adsız dedi ki...

sevgili ayşegül ablacım seni çok ama çok seviyorum bana msn adresini verirmisin

Adsız dedi ki...

merve boluğur çok güselsin rolünü iiiiiiiiii oynuorsun:)

Adsız dedi ki...

YHAAA ARKADAŞLAR NEDEN BÖYLE SAHTE MSN ADRESLERİ FALAN AÇMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ SADECE KENDİNİZİ KANDIRIYOSUNUZ UNUTMAYIN VE İNSANLARLA BU ŞEKİLDE OYNAMAK HİÇ HOŞ DEĞİL TABİ BUNLARI YAPAN İNSANLARIN BÖYLE UYARILARDAN DERS ALICAK KAPASİTEDE OLDUKLARINI ZANNETMİYORUM AMA YİNEDE LÜTFEN BUNLARI YAPANLAR SAHTE ADRESLERİ YAZSINLARKİ İNSANLARI DAHA FAZLA KANDIRILIP BOŞ ŞEYLERE SEVİNMESİNLER BİRİNE HAYRANLIK DUYMAK İNSANLARIN ÖZGÜR DÜŞÜNSESİDİR İNSANLARLA OYNAMAYIN O YÜZDEN!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

ben izel seni çok seviyorum ben senin en büyük hayranınım buna inan
acemi cadı hiç bitmesin o dizide oynamak için neler vermezdim

Adsız dedi ki...

merve abla ben senin küçük bir hayranınım nolur beni msn nene ekle:)

bratz_missie_09@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merwe abla senı ck begeniyorum acemı cadınında sıkı takıpcısıyım dızıde calkan abıyle cok yakısıyorsunuz hatta bı bolumde ayrılır gıbı olmustunuz ozaman bı hafta nasıl gectı bıde bana sorun cok uzulmustum bırde cok ıyı bır oyuncu oldugunu dusunuyorum ıyısallah acemı cadıdan baska projelerde de bulunursun sewgılerle...

Adsız dedi ki...

merve abla çok naz aşık usandırır artık söyle şu msn ni
hadi
selda nın yerini de hiç tutmamış onu da söylüyeyim hiiiç yakışmamış eski selda daha güzeldi bence dizinin tadı tek tek gitmeye başlıyoooooooo
selam lar diliyorummmmmmmmmmm....

Adsız dedi ki...

yaa merve abla bende senı çok seviyorum ben nerdeyse hergun açıyorum ve nerdeyse her saat açıım benım adresımde ayberscik_52@hotmail.com bende senınle sırlarımı paylaşmayı çok ısterım sır paylaşmayı helde senın gıbı bıryle cok ısterım senı cokk sevıyorum çağkan abıye çok yakışıosun:)bende zaten bı hentbolcuum sana adana ve trabzon anılarımı anlatmaktan mutluluk duyarım....

Adsız dedi ki...

slm ben elif.tam bir acemi cadı hayranıyım.hiç kaçırmam.tekrarlarını da izlerim.zaten benim için fark etmez.acemi cadı olsun da.ya neyse çoook güzel oynuyosunuz.inşallah böyle devam eder.çağkan abi çoook yakışıklısın.merve abla sende çoook güzelsin.dizide çıkıyosunuz.valla ne diyim kısmetse normaldede çıkarsınız.bu konular fazla önemli değil ama sizlere her konudabaşarılar.öptüm.ama en çok çağkan abiyi.bye bye

Adsız dedi ki...

Selam , öncelikle acemi cadı dizisi hayranıyım oyuncuları beğenerek izliyorum sizlerin arasında olmak istiyorum konuk oyuncu alımlarının nasıl yapıldığını bilmiyorum merver yada billur bunu lütfen okuyun yaşım 15 konuk oyuncu olarak sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyarım

msn acresim: cesurabdurrahim@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm merve ben seni çooook ama çok seviyorum lütfen bir ileti gönder adım selocan

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben eylul_koyce@hotmail.com un sahibi eylül merve ablanın msn sini isteyenlerden biri msn mi hacledi sakın bu msn yi eklemeyin sizlereden iki kişiye bu merveini msn sini verdim onlar lütfen başkasına vermesin msn yi hepinize başarılar(dizi ekibi) merve abla senden bir şey istiycem saçlarını örünce çok güzel oluyosun saçlarını tepeden toplama ör böyle daha güzel olursun emin ol

Adsız dedi ki...

EYLUL_KOYCE ADLI MSN VİRÜS ATIYO ARKADAŞLAR SAKIN GİRMEYİN BEN 3 MSN ME EKLEDİM 3 ÜNÜDE VİRÜS ATTI

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben ayça eylul_koyce ye girmeyin anında virüs atıyo

Adsız dedi ki...

arkadşlar ben deniz sakın eylul_koyceyi eklemeyin virüs atıyo

Adsız dedi ki...

merve sen saçını sarıya ve billur yazgan gibi kıvır kıvır yapsan sende çok güzel olursun bide dayanamıyorum senin sihir yapman saçmalık ve sen toygar sana çok yakışıyo ama bilur yazgan senden bin kat daha güzel sırf bunun için sizi izliyom bende onun gibi çok güzelüm yani seni o silir süpürür valla okadar güzel yani bilu yazgan asıl çağkanla çıkmalı okadar beyeni yorum binlur yawzganı ok sen saçlarını az dğişik yap oldu ok hadi byyyyyyyyyyy

yha bunu kim yazdısa katılıorum we bunun gibi yorumlarına billura cirkin dienler bi aynaya baksın aynı ben gibi gusel;)yha merweden nefret ediorum kendini bişi sannedio ayrıca bi arkdsımızın yorumundada dedii gibi gunluk hayatta merfe hafalı billur diiil acık sacık giyinmeside rol geregi sonucta bi oyun oynuolar we kuralları war gunluk hayatta goren warmı billuru acık sacık bilip bilmeden yorum yapmaalım

Adsız dedi ki...

slm merve abla ben 14 yasındayım senı cok sevıyorum dızını buyuk haranlıkla ızlıyorum...dunya tatlısı bı kıssıın.msn adresımı verıyorum nolur eklelutfennnn..yaprak.dokumu.41@...sende benı eklersen sevınırım okiş.kendıne cok cıcı bak....

Adsız dedi ki...

cok gzl film bni eklerseniz sewnirim ama baska heç kimse eklemesin msn adresim:cimcim_1907@hotmail.com adım hazal:p

Adsız dedi ki...

merve abla ben senin adaşın aynı zamandada hayranınım seninle konuşmayı çok isterim lütfen beni ekle burda yorumlarda belirtilen msnelerden bence hiçbiri doğru diil ben msnemi veriyim eklemek ve konuşmak istersen konuşuruz msn adresim=merve___14_58@hotmail.com iyi günler ayrıca başarılarının devamını dilerim öptüm

Adsız dedi ki...

merhaba merve abla ben seni veacemi cadıyı seviyorum yani seviyordum çünkü artık çok sıkıcı olmaya başladı yani filmdeki rollerçok saçmaolmaya başladı örneğin tuğcenin durumu sonra toygarın durumu sonra biyoloji öğretmenin yaptığı saçma hareketler filme olan hislermi değiştirdi yani daha güzel olabilirdi ilk bölümler gibi... lütfen bu filmin ilk bölümlerdeki gibi bizi eğlendirmesini isterim bir de bi soruyu çok merak ediyorum siz gerçekten filmdeki selimle gerçekten sevgilimisiniz cvp bekliyorum white_rabbit_123@hotmail.com

Adsız dedi ki...

SLM ARKADAŞLAR SİZLERE SÖYLÜYORUM SAKIN KANDIRILMAYIN!!!


merve_blugur@hotmail.com
bllur_yazgan@hotmail.com
merve_selim_89@hotmail.com
merve_bolugur-aysegul@hotmail.com
merve_bolugur_ugurbocegi@hotmail.com
merve_billur_20@hotmail.com
merve_bolugur@hotmail.com
merve_bolugur_11@HOTMAİL.COM
mervebolugur_99@hotmail.com
mervebolugurcadi@hotmail.com

BU MERVE BOLUĞUR ADRESLERİ KESİNLİKLE YALANDIRRRRR!!MERVE ABLANIN 2 TANE GERÇEK 4 TANE DE HAYRANLARI İÇİN AÇTIĞI MSN Sİ VARDIRR.VE HİÇ BİRİ BURDA YAZAN MSN LER DEĞİLDİR!!!!!BOŞUNA EKLEMEYİN KANDIRILIR VE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRARSINIZ.MERVE ABLANIN BENDE BÜTÜN MSNLERİ VARRR.İNANMAYAN İNANMASIN AMA GERÇEKTEN VARR.SİZLERE VERMEYİ ÇOK İSTERDİM ÇÜNKÜ BENDE BİR ZAMANLAR SİZLER GİBİYDİM SİTE SİTE GEZİP ONUN MSNLERİNİ ARIYORDUM HER GÖRDÜĞÜM MSN Yİ EKLİYORDUM VE SADECE KANDIRILIYORDUM:( AMA SABREDEB DERVİŞ MURADINA EREEMİŞ MİSALİ ARTIK ONUN MSN SİNE KAVUŞTUM HATTA MSN LERİNE.O KADAR EMEKLERİM BOŞA GİTMEDİ YANİİ.SİZ DE BİRAZ EMEK SARFEDİN VE ÇOK İSTEYİN EMİN OLUN BULACAKSINIZ MSN SİNİİ.MERVE ABLA İZİN VERSEYDİ İNANIN VERİRDİM MSN SİNİİ.AMA İZİN VERMİYO HAKLIDA YANİ HEPİNİZİ EKLERSE HANGİ BİRİNİZLE KONUŞABİLİRKİ HİÇ İLGİLENEMEZ SİZİNLE BÖYLE OLMASI DAHA İYİ:) NEYSE ARKADAŞLAR BİRDE BİŞİ DİKKATİMİ ÇEKTİ BU SİTEDE DOĞRU YAZILMIŞ TEK BİR MSN VAR ONU DA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM
billuryazgan@acemicadı.tv EVET BU ADRES GERÇEKTEN BİLLUR YAZGAN A AİTTİR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA EKLEYEBİLİRSİNİZ...

Adsız dedi ki...

tatlı ve şeker merve abla ya ben seni çok seviyorum şaka değil ben16 yaşınma yarın giricem senin yerinde olmayı çooooooooooooook isterdim süpper bir dizi hiç bitmesin hiç kaçırmadım bölümleri hepsini izledim.şunu unutma çok şanslısın...................... I LOVE YOU MERVE VE EZGİ

Adsız dedi ki...

merhaba:D
bn hilal,fiLm güzeLama bazı bölümler olyor ki..çok sıkılıyorum filmde biras heycanlanalım:D hiç öbür bölümde nolcak acaba diye beklemiyoruz!!!lütfen yanee...
Bende msn adresimi vericem ama eklemiceğini biliorum(Merve boluğur)ama olsun,sohbet etmek isteyen olursa ekleyebilir:) hilal_9293@hotmail.com :):):)HOŞÇAKALIN!!!

Adsız dedi ki...

slm ben merve boluğur un msn yi aldım lütfen kaan yılmazın msn sini de verebilir misiniz????????
dizi çok ilginç ve çok eğlenceli bu yüzden seviyorum ve diğerlerine benzemio herşey çok hoş iyi günler
lütfen kaan yılmaz ın da msn i verirmisiniz

Adsız dedi ki...

bence merve ablada çoooook güzel billur abla dahada güzellll

Adsız dedi ki...

ya merve abla ben emre lütfen beni ekle msnene 12 yaşındayım ve sana bayılıyorum lütfen ekle allahını seviyorsan seni cok seviyorum ama ablam olarak ablam var benim 2ablamda sensin nolur

Adsız dedi ki...

merve abla sen cok tatlisin yaa...billur dan bin kat güzelsin!!!

Adsız dedi ki...

merve abla sen coook tatlisin yaa...billur dan bin kat daha güzelsin!!!

Adsız dedi ki...

merve abla sen coook tatlisin yaa...billur dan bin kat daha güzelsin!!!

Adsız dedi ki...

merhaba ben ekin merve abla seni çok seviyorum.beni eklediğin için teşekkür ederim.bende seni ekledim.ama pek çevirimiçi olmuyosun.kouşamıyoruz. ben ekin yaman

Adsız dedi ki...

slm arkadaşar adımı söyleme yeceğim ama şunu söyleye bilirim burdaki msn lerden hiç biri doğru değil tamammı yalan söylemeye utanmıyormusunuz allah sizi bildiği gibi yapsin.



merve abla billur ablacım şu siteye rica ederim doğru bi msn yazzarmısın lütfen lütfe rica ederim çünkü insanları kandırmak çok kötü birşey ondan artık doğru msn adresini istiyorum lütfen şu siteye:: cicekkizlar02.blogcu.com

Adsız dedi ki...

arkadaşlar hani ben merve boluğurun arkadaşıyım diyen biri varya ona inanmayın size şaka yaptı.

Adsız dedi ki...

merve ablacım seni çok beğeniyorum bence rolünüçokiyi oynuosundur eminim gerçek hayatta daha iyi birisindir dizini beyenerek ve zevkle izliyorum yalvarırım benimle konuş msn adresim bb_ura_kkk@hotmail.com adım burak yalvarırım benle konuş seni çokseviyorum ve senin dünyadaki enbüyük hayranınım

Adsız dedi ki...

merve abla lütfen
bize doğru bir
msn ver seni çok seviyorummm...
hayatında başarılar.....

Adsız dedi ki...

seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
seviyorum merve ablaaa

Adsız dedi ki...

merve abla çok tatlı ve kibarsın seni çok seviyorum msn adresini verir misin yaaaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

selam şekerler ben merve boluğurun msnsini biliyorum beni ekleyin söylim.beyza.danis@hot....

Adsız dedi ki...

merve abla nooooooooolur beni ekle seni çok seviyorum senin msn adresini bulmak için çok uğraştım ve
merve_blugur@hotmail.com
bllur_yazgan@hotmail.com
merve_selim_89@hotmail.com
merve_bolugur-aysegul@hotmail.com
merve_bolugur_ugurbocegi@hotmail.com
merve_billur_20@hotmail.com
merve_bolugur@hotmail.com
merve_bolugur_11@HOTMAİL.COM
mervebolugur_99@hotmail.com
mervebolugurcadi@hotmail.com
msn lerini buldum bunların doğru olmadığını biliyorum.Beni eklersen pişman olmayacaksın.Ağzımdan kötü laf çıkmaz.Sen istemezsen rahatsız etmem.Seninle dalga geçmem.Lütfen merve ablacım.Senin kendinden küçüklere iyi davrandığını biliyorum.İnşallah bana da iyi davranıp eklersin msnne...)))
t.a_1453@hot....

Adsız dedi ki...

slm ben tuana naz herkes ayşegülün yani merve ablanın msn adresini çok merak ediyo ben bldum ve hatta kendisiyle konuştum adres:ciler17@hotmail.com herkesi ekliyor ve konuşmayı kabul ediyor

Adsız dedi ki...

merhaba merve ben 13 yasındaım ben tuğçei yani billuru hiç kendime idol olarak görmüorum sen çoqq tatlısın ama dizide sacını yukarıdan iki tane toplama kötü oluo bence cenk sana daha uygun cenk çoqq yakısıklııı seni sewiorum cenkkk bide toygar sacına jole sürmesin bıraksın önüne doğru çoqq yakısıoo selimden daha yakısıklıı biluurun yüzü çoqq tombull

Adsız dedi ki...

SLM BEN ÇİLER ciler17@hotmail.com BENİM ADRESİM.YANİ AYŞEGÜL ABLANIN MSN ADRESİNİ BİLİYORUM ONUNLA KONUŞTUM AMA O TUANA NAZ DENEN KIZ BENİM ARKADAŞIM O YAZMIŞ.ZATEN MERVE ABLA KIZDI BANA NASIL KİMLİĞİME GİRERSİN DİE.LÜTFEN KUSURA BAKMAYIN

Adsız dedi ki...

ya merve çok tatlısın selim ve cenkde çok tatlı msne adresini verrrsen çok severim

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar İstediğniz Bigilerin Hepsi www.forumgezer.com 'da mevcuttur Sadece 10 sn üye olarak bu bilgilere Ulaşabilirsiniz..

Adsız dedi ki...

merve abla benim adım büşra 13 yaşındayım lütfen beni ekle ben senin çok büyük bir hayranınım msn miveriyorum b_j_k_busra_1903@hotmail.com nolursunbeni ekle

Adsız dedi ki...

herkese slm

Adsız dedi ki...

selam ben selenadaki selin yani cansu demirci herkes beni istiyor belli urfaya gelecem her ili dolaşacam by by haberiniz olsun msn nem selena_can12@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merhaba merve abla ben seni çok seviyorum msn ni verirmisin lütfen

Adsız dedi ki...

merhaba merve abla nasılsın seni çok seviyorum bana mns adresini versene lütfen

Adsız dedi ki...

merve abla ben senin büyük bir hayranınımmm...adım derman 10 yaşındayım.erkeğim.msn mi verirdim ama baskası alır diye vermiyorum.

Adsız dedi ki...

slm arkadaslar bn merve ablanız bakın size buradan söylüyorum lütfen bu yalan yanlış şeyler söylemeyin bn acemi cadının bittiği akşam bu siteye girme fırsatım olmadı hatta msn de yoktu ve yeni açtım benimle konusmak isteyen varsa dcl_bllr_mrv@hotmail.com adresinde birlikte sohbet edebiliriz ama küfür edenler harif sizi çk ÖPTÜM

Adsız dedi ki...

girl_mervebolugur@hotmail.com
işte bu miillet

Adsız dedi ki...

slmmmm merve benim adım da merve ama sen nekadar yalancısın herkese dogru olmayan msn ler veriyosun cnm

Adsız dedi ki...

seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum

Adsız dedi ki...

slm ben mine herkes kayedebilir msn miii


brazy_mine@hotmail.com


byssssss

Adsız dedi ki...

acemi cadı dizisini çooo...k seviyorum keşke hiç bitmeseydi. heralde artık siteye kimse girmiyor bu dizi yayınlanmıyooo diye.dizinin bitmesine çok üzüldümmm. ama diziyi yazın yayınlamak biraz saçmaydı zaten. o yüzden kimse yazın izleyemedi heralde dizide bu yüzden bitti diye düşünüyorum. cenk selena dizisine girmiş. o yüzden artık herkes selenayı izlicek heralde.

Adsız dedi ki...

merhaba ben merve boluğur herkes nasıl bakalım sizleri çok seviyorum eğer bana ulaşmak istiyorsanız billur ablanızın msnesini vereyim alın girlbillur@hotmail.com ekleyin

Adsız dedi ki...

slm ben uğur beni ekleyin adresim kanka_ugur_1995@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Slm çocuklar.Ben merve ablanızım.Hepinizin yorumunu tek tek okudum inceledim. Bu benim tam 1 haftamı aldı. Yaptığınız yorumlar için öncelikle teşekkür ederim. Ayrıca sizlere çok darıldım. Sizin gibi çocuklara benim için bi msn adresi açmak yakışıyo mu? Yukarıda verilen msn adreslerinin hepsi yalan. Yalan söylemek çok ayıp çok kötü bişey.Yoksa sizler bunu bilmiyormusunuz?Tmm hepiniz aşağı yukarı aynı şeyi yazmış.Çok ısrar ettiğiniz için msn adresimi vericem.Acemi_cadi_mervis00@hotmail.com ama bu bizim aramızda sır tmmmı
çünkü herkes kaydederse hiç olurmu.neyse çocuklar bende sizleri çok seviyorum.Hepiniz hoşçakalın.

Adsız dedi ki...

Bİ KAC SALAK TOPLANDI
NE KOYAK ,BUNUN GBİ
PİCLERİ
GOTUNE KOYAK İSMİM BARIS DIR
GELİN BANA BAKIM MSN MİDE VERİYORUM AZIMIN PAYIMI VERİN BAKIM
TAN-35BARIS@hotmail.com

Adsız dedi ki...

lan sana kufur edenlere ben koyak ,
yanlıs anlasılması
sana koymak kufur yazıyo dedin kisilere bisey verek bu nuda almassa sunu verek .....
TAN-35BARIS@hotmail.com

Adsız dedi ki...

baksana bir suru yalan dolan yazmıslar
msn yi verince azıtmıslar
biraz daha yaparlarsa
o msn yi nah alırlar

Adsız dedi ki...

selam arkadaşlar nasılsınız benim adıma başkaları benmişim gibi sizi kandırıyolar asla inanmayın ben yeni projelerde oynamayı düşünüyüm inşallah olur herkesi çok sewiyorum

Adsız dedi ki...

ben merve boluğuru çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok seviyorum inşallah çağkan çulha birlikte olurlar inşallah

Adsız dedi ki...

Merhaba ben merve boluğuru çok seviyorum ona bayılıyorum o benim idealim diye bilirim yani beni meve boluğura benzetiyo çevremdekiler bende gitgide alışmaya başladım ama iki kıskanç arkadaşım var ve ikiside en yakın arkadaşım beni biri benzetmiyo biri benzetiyo neyse merve ablacığım seni çoooooook seviyorum sen çok güzelsi yaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

Merhaba ben merve boluğuru çok seviyorum ona bayılıyorum o benim idealim diye bilirim yani beni meve boluğura benzetiyo çevremdekiler bende gitgide alışmaya başladım ama iki kıskanç arkadaşım var ve ikiside en yakın arkadaşım beni biri benzetmiyo biri benzetiyo neyse merve ablacığım seni çoooooook seviyorum sen çok güzelsi yaaaaaaaa

Adsız dedi ki...

eh işte abartmayın bence biraz kötü ama selim rolündeki çokkkkk yakışıklı o yüzden arada sırada izerim ama hatırla sevgiyi tercih eder size harbi harbi öneririm ama bazı gıcıklar izlemesin yauuu nese iii bi dizi hadi çüss

Adsız dedi ki...

MERHABA BEN ELÇİN MERVE ABLA SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇOK GÜZEL VE ŞİRİNSİN NOOLUR MSN ADRESİNİ VER SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM SANA KOCAMAN ÖPÜCÜKLER......

Adsız dedi ki...

kızım ya neden bu kadar güzelsin çok tatlısız yavrum yaaaaa
canımsın sen bnm bn sn çk sevom

Adsız dedi ki...

merve valaha aynı yaştayız seni seviyorum kız benimde halanın isimnden halam var ayşeğül romeo ve jüriyette çok ama çok güzel oynadın valha benim halam senin filimnizi çok sevmuşvallah bir gün gelde sohbet edelim kız ben seni çok seviyorum ha burarad beni dilek tanıştığğımıa memnun oldum (((((((((((((((((((((seni)))))))))))))))))))))))))))seviyorum çok tatlısın bence selim sana daha layik inşallah evlenirsiniz düğünnüz burda olur allah bir yastıkta kocatsın

Adsız dedi ki...

merveeeee seni çooook seviyorummmm

dizide çok başarılısın ,
resmini gonderırsen cok sevınırım


adım (LARA)msn adresım(senalaralara@hotmail.com

Adsız dedi ki...

bzim okula gelmişin galiba aysegül çok yakışıyosun selimle
sen buraya bzim sorularımıza cevap versene senle iletişim kursakkk

Adsız dedi ki...

Merhaba...Ben aygül,Arkadaşlar ilk olarak alınmayın yorumlarınızın bazılarını okudum bazıları kötü bazıları ise anlamlı ve güzel şeyler içeriyor Neyse ... Her okuduğum yorumların %90 nında msnesini isteyip msn adresinizi vermişsiniz ama gerçekten çok ayıp Çünkü verse bile yapmadığınızı bırakmıyorsunuz hatta kendi msn adresinizi verip salaklık yapıyorsunuz sankii merve b. yada çağkan ç. sizi ekleyecek bnede çok seviyorum bu diziyi bazen kendimi bile kaptırıyorum :D ama AŞMIYORUUM...Lütfen Beni yalnış Anlamayın ...

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben çağkan yani selim sizi çok seviyorum ayrıca yorumlarınızıda okudum o salak merve yani ayşegül msn sini vermedi ama ben vericem yazın çağkan.çulha_yakışıklı@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve ben senle selimi tugçeyi cenkgin hastasıyım ailenizin sevgisinden beri daha çok seviyorum diziniz kaçırmamak için kanl d de hiç ayrılmıyodum diziniz stara geçtiginde haberim yoktu siz selimle küstünüz ve ayrıldınız dizinin tadı ve tuzu kalmadı diziniz bitti ama bende bittim sizin dizinizdeki ayşegül tugçe selim ve cenk in hastasıyım inan bana ya yyani yeni dizin terte birde ama hiç tadı tekrar oynatın lütfen sizi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk seviyorum kendinize iyi bakın sizi çok seven cansu

Adsız dedi ki...

YHA ALLAHINIZIN AŞKINA SAÇMALAMAYIN BU MERVE BOLUĞUR FALAN DİİL BİZİ KEKLEMEYE ÇALIŞAN Bİ ENAYİ AMA BOŞUNA UĞRAŞMIŞ ÇÜNKÜ O Bİ GERİZEKALI YHA MANYAKMISINIZ SİTENİZE MERVE FALAN GELMİYOSA NEDEN SANAL BİŞİ YAPIYONUZ DEMEKKİ BU SİTEYE GELMEK İSTEMİOLAR ALLAH BİLİR O TUĞÇENİN FALAN RESİMLERİNİDE Bİ KURUMDAN ÇALMIŞINIZDIR AYIP YHAA!!!

Adsız dedi ki...

slm beni eklyin msn si var bende merve bolugurun cam acti süperdiiiiiiiiiiiiiiii yha msn ;ilkgul_26_cimbom@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve dizilerine bayılıyorum tekrerlerınıda izliyorum yeni bölümlerini istiyorum bunu unutma yeni bölümler yap ama heycan,romantizim,üzüntü,mutluluk gibi şeyler yap bakıcam seni çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum merve ha bu arada benim adımda merve hoşçakallın

Adsız dedi ki...

bende hepiniz gibi merve boluguru cok sewiommmm ahtta dziinn tekrarlarını izliom seyyy ask yeniden dizisi de cok güzel biliyorum senden ne kadar msn veya tel. nonu istesem vermiceksin ama en azından bi cevap yaz olur mu?

Adsız dedi ki...

merve abla ben seni çok seviyorum lütfen beni msn ne ekle işte msn adresim cerenkurt98@hotmail.com

Adsız dedi ki...

cok tatlı bır kızsın cok begenıyorum msn adresımı yazıyorum lütfen eklermsın ela_gozlum_aydan@hotmail.com lütfen basarılarının devamını dılerımmmmm.....

Adsız dedi ki...

keşke senin gibi bi sevgilim olsaydı...

kMLe dedi ki...

merve boloğurun adresi menejer emre karakayada vardır msn adresi korsan.emre.67@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve boloğurun adresi menejer emre karakayada vardır msn adresi korsan.emre.67@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve adından msn uyduranlar var . arkadaşlar bu cok yanlış başkasının adından msn uydurmak cok kotu merve ablayla tel. de konuştum sırf bu yuzden siteye girmiyomuş.arkadaşlar eğer siteye girmesini istiyosanız böyle şeyler yazmayın heeeeee birde merve ablayı beğenmiyenler kişiliğiyle ilgili kötü kötü pis pis ve hakaret içeren yorumlar yapmasınlar

Adsız dedi ki...

merve adından msn uyduranlar var . arkadaşlar bu cok yanlış başkasının adından msn uydurmak cok kotu merve ablayla tel. de konuştum sırf bu yuzden siteye girmiyomuş.arkadaşlar eğer siteye girmesini istiyosanız böyle şeyler yazmayın heeeeee birde merve ablayı beğenmiyenler kişiliğiyle ilgili kötü kötü pis pis ve hakaret içeren yorumlar yapmasınlar

Adsız dedi ki...

merve adından msn uyduranlar var . arkadaşlar bu cok yanlış başkasının adından msn uydurmak cok kotu merve ablayla tel. de konuştum sırf bu yuzden siteye girmiyomuş.arkadaşlar eğer siteye girmesini istiyosanız böyle şeyler yazmayın heeeeee birde merve ablayı beğenmiyenler kişiliğiyle ilgili kötü kötü pis pis ve hakaret içeren yorumlar yapmasınlar

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar öncelikle şunu demek istiyorum arkadaşalr bnim msn adresim falan yok herkes uyduruyo ayrıca msnye giricek zamanımda yok olsa msn alırdım brdaki btn merve boluğurlar yalan lütfn inanamayın bn gerçeğim ama:)hepinizi kocaman öptüm glegle:)

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar öncelikle şunu demek istiyorum arkadaşalr bnim msn adresim falan yok herkes uyduruyo ayrıca msnye giricek zamanımda yok olsa msn alırdım brdaki btn merve boluğurlar yalan lütfn inanamayın bn gerçeğim ama:)hepinizi kocaman öptüm glegle:)

Adsız dedi ki...

yha harıkasın merve dizide cok güsel oynuyosun sohbet etmek isterim seninle kabul edersen msn adresim
gozlerin_deniz_mavisi_42@hotmail.com

inşallah kabul edersin :)

Adsız dedi ki...

merve, billur senden daha güzel keşke o senin yerinde sende onun yerinde olsaydın...sende güzelsin ama billur kadar güzel olamassın...

Adsız dedi ki...

merve, billur senden daha güzel keşke sen onun yerinde oda senin yerinde olsaydı...sende güzelsin ama billur kadar güzel olamassın...

Adsız dedi ki...

merve,billur senden daha güzel keşke o senin yerinde sende onun yerinde oynasaydın...sende güzelsin ama billur sen daha güzel...

Adsız dedi ki...

1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou
2 - Albanian .: te dua
3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra!
4 - Alsacien .: Ich hoan dich gear
5 - Amharic .: Afekrishalehou
6 - Arabic .: Ana Ba-heb-bak
7 - Assamese .: Moi tomak bhal pau
8 - Basc .: Nere Maitea
9 - Batak .: Holong rohangku di ho
10 - Bavarian .: I mog di narrisch gern
11 - Bengali .: Ami tomAy bhAlobAshi
12 - Berber .: Lakh tirikh
13 - Bicol .: Namumutan ta ka
14 - Bolivian .: Quechua qanta munani
15 - Bulgarian .: Obicham te
16 - Burmese .: chit pa de
17 - Cambodian .: Bon sro lanh oon
18 - Canadian .: French Sh’teme
19 - Cantonese .: Ngo oi ney
20 - Catalan .: T’estim
21 - Cebuano .: Gihigugma ko ikaw.
22 - Chickasaw .: chiholbuui
23 - Chinese .: (see the entries
24 - Corsican .: Ti tengu cara
25 - Czech .: miluji te
26 - Danish .: Jeg elsker dig
27 - Dutch .: Ik hou van jou
28 - Ecuador .: Quechua canda munani
29 - English .: I love you
30 - Esperanto .: Mi amas vin
31 - Estonian .: Mina armastan sind
32 - Farsi .: Tora dust midaram
33 - Filipino .: Mahal ka ta
34 - French .: Je t’aime
35 - Friesian .: Ik hald fan dei
36 - Gaelic .: Ta gra agam ort
37 - German .: Ich liebe Dich
38 - Greek .: s’ayapo r
39 - Greenlandic .: Asavakit
40 - Gujrati .: Hoon tane pyar karoochhoon.
41 - Hausa .: Ina sonki
42 - Hawaiian .: Aloha I’a Au Oe
43 - Hebrew .: Ani ohev otach
44 - Hindi .: Main Tumse Prem
45 - Hokkien .: Wa ai lu
46 - Hopi .: Nu’ umi unangwa’ta
47 - Hungarian .: Szeretlek
48 - Icelandic .: Eg elska thig
49 - Indi .: Mai Tujhe Pyaar
50 - Indonesian .: Aku cinta kamu
51 - Iranian .: Mahn doostaht doh-rahm
52 - Italian .: ti amo
53 - Japanese .: Sukiyanen
54 - Kannada .: Naanu Ninnanu Mohisuthene
55 - Kiswahili .: Nakupenda
56 - Klingon .: qabang
57 - Korean .: Saranghapanida
58 - Lao .: Koi muk jao
59 - Latin .: Vos amo
60 - Latvian .: Es milu tevi
61 - Lebanese .: Bahibak
62 - Lingala .: Nalingi yo
63 - Lithuanian .: TAVE MYLIU
64 - Lojban .: mi do prami
65 - Luo .: Aheri
66 - Macedonian .: SAKAM TE!
67 - Madrid .: lingo Me molas, tronca
68 - Malay .: Saya cintakan mu
69 - Malay/Indonesian .: Saya cintakan awak
70 - Malayalam .: Ngan Ninne Snaehikkunnu
71 - Malaysian .: Saya Sayangmu
72 - Marathi .: Mi tuzya var prem karato
73 - Mohawk .: Konoronhkwa
74 - Navaho .: Ayor anosh’ni
75 - Ndebele .: Niyakutanda
76 - Norwegian .: Eg elskar deg
77 - Op .: Op Lopveop Yopuop
78 - Osetian .: Aez dae warzyn
79 - Pakistani .: Mujhe Tumse Muhabbat Hai
80 - Persian .: Tora dost daram
81 - Pig .: Latin Ie Ovele Ouye
82 - Polish .: Kocham Ciebie
83 - Portuguese .: Amo-te
84 - Quenya .: Tye-mela’ne
85 - Romanian .: Te Ador
86 - Russian .: Ya vas liubliu
87 - Serbocroatian .: Volim t
88 - Shona .: Ndinokuda
89 - Sinhalese .: Mama oyata adarei
90 - Sioux .: Techihhila
91 - Slovak .: lubim ta
92 - Slovene .: ljubim te
93 - Spanish .: Te amo
94 - Srilankan .: Mama Oyata Arderyi
95 - Swahili .: Naku penda
97 - Syrian/Lebanese .: BHEBBEK
98 - Tagalog .: Mahal kita
99 - Tahitian .: Ua Here Vau Ia Oe
100 - Tamil .: Naan Unnai Kadalikiren
101 - Telugu .: Neenu ninnu pra’mistu’nnanu
102 - Thai .: Phom Rak Khun
103 - Tunisian .: Ha eh bak
104 - Turkish .: Seni seviyorum
105 - Ukrainian .: ja pokoKHAv vas
106 - Urdu .: Mujhe tumse mohabbat hai
107 - Vietnamese .: Toi yeu em
108 - Vlaams .: Ik hue van ye
109 - Vulcan .: Wani ra yana ro aisha
110 - Yugoslavian .: Ya te volim
111 - Zazi .: Ezhele hezdege

Adsız dedi ki...

1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou
2 - Albanian .: te dua
3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra!
4 - Alsacien .: Ich hoan dich gear
5 - Amharic .: Afekrishalehou
6 - Arabic .: Ana Ba-heb-bak
7 - Assamese .: Moi tomak bhal pau
8 - Basc .: Nere Maitea
9 - Batak .: Holong rohangku di ho
10 - Bavarian .: I mog di narrisch gern
11 - Bengali .: Ami tomAy bhAlobAshi
12 - Berber .: Lakh tirikh
13 - Bicol .: Namumutan ta ka
14 - Bolivian .: Quechua qanta munani
15 - Bulgarian .: Obicham te
16 - Burmese .: chit pa de
17 - Cambodian .: Bon sro lanh oon
18 - Canadian .: French Sh’teme
19 - Cantonese .: Ngo oi ney
20 - Catalan .: T’estim
21 - Cebuano .: Gihigugma ko ikaw.
22 - Chickasaw .: chiholbuui
23 - Chinese .: (see the entries
24 - Corsican .: Ti tengu cara
25 - Czech .: miluji te
26 - Danish .: Jeg elsker dig
27 - Dutch .: Ik hou van jou
28 - Ecuador .: Quechua canda munani
29 - English .: I love you
30 - Esperanto .: Mi amas vin
31 - Estonian .: Mina armastan sind
32 - Farsi .: Tora dust midaram
33 - Filipino .: Mahal ka ta
34 - French .: Je t’aime
35 - Friesian .: Ik hald fan dei
36 - Gaelic .: Ta gra agam ort
37 - German .: Ich liebe Dich
38 - Greek .: s’ayapo r
39 - Greenlandic .: Asavakit
40 - Gujrati .: Hoon tane pyar karoochhoon.
41 - Hausa .: Ina sonki
42 - Hawaiian .: Aloha I’a Au Oe
43 - Hebrew .: Ani ohev otach
44 - Hindi .: Main Tumse Prem
45 - Hokkien .: Wa ai lu
46 - Hopi .: Nu’ umi unangwa’ta
47 - Hungarian .: Szeretlek
48 - Icelandic .: Eg elska thig
49 - Indi .: Mai Tujhe Pyaar
50 - Indonesian .: Aku cinta kamu
51 - Iranian .: Mahn doostaht doh-rahm
52 - Italian .: ti amo
53 - Japanese .: Sukiyanen
54 - Kannada .: Naanu Ninnanu Mohisuthene
55 - Kiswahili .: Nakupenda
56 - Klingon .: qabang
57 - Korean .: Saranghapanida
58 - Lao .: Koi muk jao
59 - Latin .: Vos amo
60 - Latvian .: Es milu tevi
61 - Lebanese .: Bahibak
62 - Lingala .: Nalingi yo
63 - Lithuanian .: TAVE MYLIU
64 - Lojban .: mi do prami
65 - Luo .: Aheri
66 - Macedonian .: SAKAM TE!
67 - Madrid .: lingo Me molas, tronca
68 - Malay .: Saya cintakan mu
69 - Malay/Indonesian .: Saya cintakan awak
70 - Malayalam .: Ngan Ninne Snaehikkunnu
71 - Malaysian .: Saya Sayangmu
72 - Marathi .: Mi tuzya var prem karato
73 - Mohawk .: Konoronhkwa
74 - Navaho .: Ayor anosh’ni
75 - Ndebele .: Niyakutanda
76 - Norwegian .: Eg elskar deg
77 - Op .: Op Lopveop Yopuop
78 - Osetian .: Aez dae warzyn
79 - Pakistani .: Mujhe Tumse Muhabbat Hai
80 - Persian .: Tora dost daram
81 - Pig .: Latin Ie Ovele Ouye
82 - Polish .: Kocham Ciebie
83 - Portuguese .: Amo-te
84 - Quenya .: Tye-mela’ne
85 - Romanian .: Te Ador
86 - Russian .: Ya vas liubliu
87 - Serbocroatian .: Volim t
88 - Shona .: Ndinokuda
89 - Sinhalese .: Mama oyata adarei
90 - Sioux .: Techihhila
91 - Slovak .: lubim ta
92 - Slovene .: ljubim te
93 - Spanish .: Te amo
94 - Srilankan .: Mama Oyata Arderyi
95 - Swahili .: Naku penda
97 - Syrian/Lebanese .: BHEBBEK
98 - Tagalog .: Mahal kita
99 - Tahitian .: Ua Here Vau Ia Oe
100 - Tamil .: Naan Unnai Kadalikiren
101 - Telugu .: Neenu ninnu pra’mistu’nnanu
102 - Thai .: Phom Rak Khun
103 - Tunisian .: Ha eh bak
104 - Turkish .: Seni seviyorum
105 - Ukrainian .: ja pokoKHAv vas
106 - Urdu .: Mujhe tumse mohabbat hai
107 - Vietnamese .: Toi yeu em
108 - Vlaams .: Ik hue van ye
109 - Vulcan .: Wani ra yana ro aisha
110 - Yugoslavian .: Ya te volim
111 - Zazi .: Ezhele hezdege

Adsız dedi ki...

sen çok ama çok salak bir kızsın billur yazgan senin 1000x katın salak kız senin orda oynatmaları bile aptalık hata beyin özürlük seni hariç herkezi seviyorum ama seni değil çünkü sen salakkkkkkkkkkkkkksıııııın!! ha ha haaa

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok ama çok seviyorum msn adresim bu gizem_akar164@hotmail.com istemezmisin uzakta bir hayranınla konuşmayı ama ben istanbuldan daha uzak bir yerde oturuyorum.eğer merve ablam dışında benim msn mi yüklerseniz allah görüyo ama merve abla lütfen msn mi yükle yoksa küserim.

Adsız dedi ki...

benim kötü bir niyetim de yok sadece sevdiğim bir oyuncuyla konuşmak.

Adsız dedi ki...

slm merve dizide çok tatlısın ve çagkan la çok yakışıyosun haytta başarıların devamını dilerim msn adresine gelince bi arkadaşımız yazmış bnce sen konuşmak istediklerini ekle bende veriyom sivas_1905_18@windowslive.com

Adsız dedi ki...

merve seni çok seviyorum hatta benim adımda merve seni çok ama çok seviyorum seni daha değişik dizilerde görmek istiyorum umarım bende senin gibi bir oyuncu olurum

Adsız dedi ki...

benimde adım merve ve seni çok seviyorum bu benim msnem eklersen sevinirim.e.e552@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben merve bol..... sizlerden birkaçına e-mail veriyor ama söyleye bilirimki şuan yoğun bir dönemden geçtiğim için msn açamam

işte=
acemi.cadi.seti@hotmail.com

Adsız dedi ki...

hihi, senii cok seviyorum merve bolugur! :D<333 messen'in cok istiyorum cok mutlu olurum! senin arkadasin olmak isterdim. :)<333 seni öptum. hihi messen ni bana göderimisin? :>

Adsız dedi ki...

merhaba! Merve Abla, messenin nedir ? messen ni cok isterdim arkadasin da! cok isterdim messen in gönderirmisin bana öptum seni. hihi

Adsız dedi ki...

Merhaba mereve abla! seni cok seviyorum, msn ni cok isterim. aderessim kurden_husby_164@hotmail.com hihi inssalah, konsurus. seni öptum. :)<333

Adsız dedi ki...

ya mütiş bi diziydi fakat bitti ama bnm için merve boğulu hiç bitmeyecek çok ama çok güzel tatlı ve şeker onu çok sewiyorum

Adsız dedi ki...

Abla resmin fln yoqmu koyda görelim

Adsız dedi ki...

ah ayşegül hayraıyım vallahi. ama bazı yapmacık hareketleri var. ama selimle çok yakışıyorlar.hee bu arada bloguma uğrayın veriyorum bakın adresi : demongirl98 : bu işte girersiniz yazılanlar birleşiktir ama birde üye olun lütfen .....

Adsız dedi ki...

merve_blugur@hotmail.com
bllur_yazgan@hotmail.com
merve_selim_89@hotmail.com
merve_bolugur-aysegul@hotmail.com
merve_bolugur_ugurbocegi@hotmail.com
merve_billur_20@hotmail.com
merve_bolugur@hotmail.com
merve_bolugur_11@HOTMAİL.COM
mervebolugur_99@hotmail.com
mervebolugurcadi@hotmail.com
evet arkadaşlar bunlar yanlış ama bu gerçek tatlicadi_mervebolugur@hotmail.com eminim inanın inanmayın kamerasını açtı merve abla yani bnde şoka uğradım hade bb...

«En Eski ‹Eski   201 – 326 / 326   Yeni› En yeni»