acemi cadı,acemi cadı dizisi,acemi cadı web sitesi,acemicadi,acemi cadi,acemi cadı mp3,acemi cadı kanald,acemi cadı izle,acemi cadı fragmanları,acemi cadı bölümleri,izle,acemi cadı yeni bölüm,oyuncuları,videoları,resimleri,20.bölüm,21.bölüm,22.bölüm,23.bölüm,Merve Boluğur (Ayşegül), Şenay Gürler (Selda), Nergis Kumbasar (Melda), Celal Kadri Kınoğlu (Okul Müdürü Dilaver), Çağkan Çulha (Selim)


24 Aralık 2006 Pazar

8. Bölüm Özeti Sahte Ayşegül komedisi


Selim’in doğum partisi vardır. Ancak Ayşegül çok istemesine rağmen bu partiye katılamayacaktır. Selda ve Melda’nın kuzeni Berrin ile kızı Berrak onları ziyarete gelecektir. Uzun yıllardır ilk kez görüşecekleri için de halaları Ayşegül’ün partiye katılmasına izin vermez. Tuğçe ve grubu Ayşegül’ün gelemeyecek olmasını fırsat bilip Selim’in doğum günü partisini sahiplenirler. Bu durum Ayşegül’ü iyice çileden çıkarır. Ayşegül, Tuğçe’nin, kendisinin yokluğundan yararlanarak Selim’le yakınlaşmaya çalışacağının farkındadır. Bunu engellemek için kara kara düşünürken Duman’dan bir fikir çıkar; Çiftlik büyüsü. Ayşegül bu büyü sayesinde kendisinden bir tane daha yaratır. Büyü ile yarattığını partiye göndererek Tuğçe’ye engel olmaya çalışacaktır. Ancak ikinci Ayşegül sadece üçcümle konuşabilmektedir. Ayşegül ona üç kelime seçerek öğretir. “Evet aynen öyle”, “Bende yapmak istiyorum” ve “Müdür Dilaver deli galiba”. Bunları öğrenen Ayşegül partiye gider. Gerçeği evde kalıp misafirleri bekler. Planı misafirler gidince partiye katılmaktır.Ancak evdeki hesap partiye uymaz ve ortalık karışır. 2. Ayşegül sadece o üç kelimeyi söylediği için ortaya garip durumlar, yanlış anlamalar çıkar. Tuğçe de bunu kullanıp Ayşegül’ü dansöz olarak çıkartıp partide onu rezil etmeye kalkar.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ya ben bu 8.Bölümü izleyememistim.
LÛtfen biri koyabiliri ??
burda özetini okudugum kadar çok güzel bir bölümdü!
lütfen ????????????

Adsız dedi ki...

ben izledim süper ama orda yazdıgı gibi deyil 8. bölüm

Adsız dedi ki...

çok güzel bir bölümdü ama oarada tek hoşlanmadığım kişi tuğçe herşeye maydonoz oluyo sevenlerin arasına girilirmi ya terbiyesiz ama ayşagülü çok beğeniyorum kötü kalpli tuğçe ayrıca selim ve ayşagül birbirlerine çok yakışıyolar aşk böyle bişey işte