acemi cadı,acemi cadı dizisi,acemi cadı web sitesi,acemicadi,acemi cadi,acemi cadı mp3,acemi cadı kanald,acemi cadı izle,acemi cadı fragmanları,acemi cadı bölümleri,izle,acemi cadı yeni bölüm,oyuncuları,videoları,resimleri,20.bölüm,21.bölüm,22.bölüm,23.bölüm,Merve Boluğur (Ayşegül), Şenay Gürler (Selda), Nergis Kumbasar (Melda), Celal Kadri Kınoğlu (Okul Müdürü Dilaver), Çağkan Çulha (Selim)


2 Ocak 2007 Salı

Asla bir cadı olarak yaşamak istemem:)

Onu dondurma yiyen sempatik şirin kız görüntüsüyle reklamlardan tanıdık. Erkek arkadaşının verdiği dondurmayı o gülen yüzüyle alan genç kız bugün gene aynı şirinliği ve güzelliği ile acemi bir cadıyı canlandırarak izleyenlerden tam not alıyor.

19 yaşındaki Merve Boluğur'a daha şimdiden geleceğin vazgeçilmez oyuncusu olarak bakılıyor. Özellikle ekrandaki samimi ve içten bakışları, konuşması ile gençlerin sevgisini kazanan Merve ilk dizisi olan “Acemi Cadıî ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Tabi dizide kendisine eşlik eden usta oyuncular Nergis Kumbasar, “Avrupa Yakasıî dizisindeki “Fatoşî karakterinden tanıdığımız Şenay Gürler ve “Tatlı Hayatî dizisinde “İrfanî rolüyle büyük beğeni kazanan Celal Kadri Kınoğlu'nun oyunculuklarını da unutmamak gerekiyor. Zatin genç Merve de onlarla oynamanın büyük şans olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Seni yaz aylarının vazgeçilmez yiyeceği dondurma reklamından tanıyoruz. Sempatik bir yüzün var? Daha önce oyunculuk deneyimin hiç oldu mu?Teşekkür ederim. Aslında ben hala Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde halen oyunculuk dersi alıyorum. Sadece ufak rollerde oynadım. Bunlardan birisi Keloğlan Kara Prense Karşı filmiydi.

Çok gençsin kaç yaşındasın?

Aslında herkes beni dizideki rolümden ötürü 16 yaşında biliyor ama gerçekte 19 yaşındayım. Eh aslında yüzümün de beni küçük gösterdiğini söylüyorlar. Bu yaşımda küçük gözükmek pek hoş değil ama ileride benim için avantaj olacak.

Oyunculuğu neden seçtin? Nasıl karar verdin?

Aslında oyuncu olmak aklımın köşesinden geçmiyordu. Ben daha çok spikerlik veya sunuculuk gibi bir meslek istiyordum açıkçası. Reklamlarda oynayarak kameralarla tanıştım. Aslında bu işin sanıldığı kadar kolay olmadığını hemen anladım. Çok sabır gerektiriyor. Ama set ortamında çok mutlu ve huzurlu hissettiğimi gördüm. Şöyle bir düşününce bu işi yapmalıyım dedim kendi kendime. O yorgunluk artık bana zevk vermeye başladı. Çünkü oyunculuktan büyük zevk almaya başlamıştım.

“Acemi Cadı" dizisiyle acemi genç bir cadıyı canlandırıyorsun. Bu ilk dizi deneyiminle oyunculukta da kendine 'acemiyim' diyor musun?

Evet kesinlikle daha acemi bir oyuncuyum. Daha yolun çok başlarındayım. Ama her geçen gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çok iyi bir oyuncu olmak için her şeyi öğrenmeyi gayret ediyorum. Bana destek veren tiyatrocu ağabey ve ablalarım var. Set ekibim var. Onlarla bu ilk dizi deneyimimde oynamak benim için çok büyük bir şans.

Diziye nasıl seçildin?

Reklamlarımı izleyen yönetmenimiz Feride Kaytan beni arıyor. Fakat bu arada benimle de bu dizi için başka bir yerde bir görüşme yapılıyor. Yönetmenin beni aradığını ve o dondurma reklamında oynadığımın farkına varmıyorlar. Ama bu arada beni de beğenip deneme çekimine çağırıyorlar. Sonra hem beni çekimlerde beğeniyorlar hem de aradıkları kızın ben olduğumu öğreniyorlar. Böylece bu diziye başlıyorum.

Dizideki karakterini anlatır mısın?

Aslında dizimiz yabancı bir dizi olan Sabrina'dan uyarlandı. Ben de o dizide, Melissa Joan Hart'ın canlandırdığı Sabrina karakterinin yerli versiyonu olan 16 yaşındaki Ayşegül'ü canlandırıyorum. Genç yaşta sihirli güçlerimin olduğunu öğreniyorum. Ama bu işi iyi bilmediğim için sihirlerimi doğru kullanamıyorum. Dizideki karakterim iyi niyetli, şeker, sevecen, kötülük istemeyen birisi. Dizide bir de 'Selim' adında hoşlandığı bir okul arkadaşım var. Bana destek olmaya çalışan halalarım var. Her zor durumdan onlar sayesinde kurtuluyorum.

Gerçek hayatında da böyle misin? Sana kimler destek veriyor?

En büyük destekçim ailem tabi ki. Kişiliğim itibari ile aslında Ayşegül karakteri ile benzeşiyoruz. Kavgayı, kibri sevmem. Herkese ılımlı yaklaşırım. Ben özel yaşantımda hata yapmamaya çalışıyorum. Ama bu tür durumla karşılaşırsam özellikle annem hep benim yanımda olur.

Dizide sana kötü davrananlara karşı çok sabırlısın ve sonunda patlıyorsun. Gerçek yaşantında da böyle sabırlı mısın?

Ben de aslında aynı Ayşegül karakteri gibi sabırlı bir insanımdır. Kolay kolay sinirlenmem. Ancak damarıma basarlarsa patlarım.

Geleceğe yönelik planların neler?

Bir kere çok iyi bir oyuncu olmak en büyük hedefim. Şu an oynadığım diziyi de anlımın akıyla bitirmek istiyorum. Gelecekte insanlar “Merveî deyince “İşini çok iyi yapan biriî demeleri için çok çalışacağım. Beğenilen ve izlenilen bir oyuncu olmak istiyorum. Merve ismi unutulmasın istiyorum. Aslında bir kendimi gösterebileceğim bir sinema filminde oynamak o kadar çok arzu ediyorum ki.

Peki tiyatro hakkında ne düşünüyorsun?

Ben zaten tiyatronun okuluna gidiyorum. Oyunculuk dersi alıyorum. Tiyatro da beni en çok geliştiren çok önemli bir şey. Tiyatroya devam edeceğim ve sahnede insanlara karşı oynamak için çok sabırsızlanıyorum. Eminim çok zevkli ve bir o kadar da zordur.

Peki bu kendini oyunculuk anlamında kimi örnek alıyorsun ve kimleri beğeniyorsun?

Aynı dizide oynadığımız Şenay Gürler ve Celal Kadri Kınoğlu bana çok destek veriyorlar. Bunun yanında belki de her genç oyuncu adayının idolleri olan Haluk Bilginer, Zuhal Olcay, Müjdat Gezen de benim beğendiğim, örnek aldığım sanatçılar.

Senin de çok hayranın var mı?

Fanların oluştu mu?Evet dizimiz büyük ilgi gördü ve sevildi. Bunun sonucunda da tanındım. Özellikle çocuklar yolumu kesip imza istiyorlar. Hatta bazıları sihir yapmamı bile istiyor. İnternet ortamında da fanlarımın olduğunu söylüyorlar. Bu tabi çok güzel bir duygu. Beni seven herkese teşekkür ediyorum.

19 yaşında genç ve güzel bir bayansın. Dizide de birisine aşık bir genç kızsın. Dondurma reklamında da öyleydin. Gerçekte hayatta aşkı nasıl yaşıyorsun?

Ben çok utangaç bir yapıya sahibimdir. İlk adımı biraz karşıdan beklerim. Aşkı dolu dolu yaşarım ve hemen aşık olurum. Hatta sevgiden çok aşkı yaşamayı seviyorum. Yani direk vuruluyorum. Çok duygusal bir insanım. Bu kişiliğim bana bazen zarar verebiliyor ama gene de aşık olmaktan mutlu oluyorum.Son olarak dizideki gibi gerçek yaşamında da cadı olmak ister miydin?İstemezdim. Tadını dizide çıkartıyorum zaten.

Peki cadılık yapar mısın?

Cadılık mı yok ya. Ben kendi halimde uysal bir kızım. Sorumlarımı kendi kendime çözmeyi seviyorum. İşte bu yüzden sihir kullanmama gerek yok. Ha ama aklıma geldi yalan söyleyenlere 'doğruluk pastası' yedirmek isterdim doğrusu.

326 yorum:

1 – 200 / 326   Yeni›   En yeni»
Adsız dedi ki...

gerçek hayatta tam senin özelliklerinde bi sevgilim var ve gercekten cok mutluyuz.. seni her izledigimde onu hatırladıgım için hem seni hemde dizini begenerek seyrediyorum. Gelecek hayatında ve hayallerine dogru yürümende başarılar..

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar.site çok güzel ben çok beğendim.ama bişi anlamadım bu sitenin kurucusu şu acei cadı dizisinin oyuncuları filan mı yoksa normal bi fan mı???acil cevap doğrusu çok merak ettim!!!!!

Unknown dedi ki...

slm ben aysegülün yani mervenin cooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk büyük bir hayraniyim eger benim e-mail adresime onun bir imzali fotosunu yollarsaniz cooook sevinirim beni´m zaten bu ayin 20 sinde dogum günüm var öptm

Adsız dedi ki...

ya ben bu diziyi çooooooooooook seviyorum.tam gençlerin halini analtan bi dizi.heel merve seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum.ya aşırı güzel ve sevimli bir kızsın.keşke acemi cadı hiç ama hiç bitmese yaaaaaaa.bide ben cenki çooooooooooooooooooooooooook seviyorum ya aşırı yakışıklııııııı .allahımmmm yaaaa bu tatlılık bu takışıklılık kimde var yaaaaaaaaa cenkimmmm

Adsız dedi ki...

mrb ben acemi cadıyı çok seviyorum ve hiç kaçırmıyorummmmmm.bence gençliğin durumunun çok güzel ele alıyor.merve duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm.bu arada aynı burçtayızzzzzzzzzzzzzz .sende benim gibi utangaçsın galibaaaaaaaaaaa.bide ben cenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkk seviyorummmmm.ya bu kadar tatlılık sevimlilik kimde var ya cenkimmmmm

Unknown dedi ki...

yhaa harika bii diziiiiiiiiiiii ne denebilirr kiiiiiiiiiiii helee ayşglllllll ona laff yokk kensliklee mükemmell dizi oyuncularr kadroo her şeyy harikaa başarılarınızın dwmını dilerimm ayşegüll yhada mervee kolikk olarakk dizinn bitmesini hiç istemiorr ve de mervenn daa büğyük başarılara imza atmasını diliommm=))

Adsız dedi ki...

seni çok seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm

Adsız dedi ki...

merhaba ayşegül ben emre valla dizinizi cok beğenenıyorum hiçbir bölümünü kaçırmadan izliyorum ve bir ricam var senden eğer cevap verırsen bana sen le tanışmak istiyorum

Adsız dedi ki...

acemi cadı dizisini çok seviyorum ordaki ayşegülü ve diğer oyuncularıda çok seviyorum.rollerini çok güzel yapıyorlar.başarılarının devamını dilerim.

Adsız dedi ki...

meraba ayşegül ben gizem dizide çok başarılısın seni çok seviyorum.

Adsız dedi ki...

slm ayşegül ben gizem seni çok seviyorum dizide çok başarılısın seni tebrik ederim acemi cadı dizisi oyuncuları hepinize teşekkürler.

Adsız dedi ki...

merve abla seni çççoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkseviyorum keşke senin gibi bir ablam olsaydı ççoook güzel ve çok tatlısın diziyi çoooooook seviyorum ve hiç kaçırmıyorum keşke seninle tanışa bilsem dizideki karakterinide ççoook beğeniyorum neolur dizi hiiiiiiiiiiiiiç bitmesin hayatta başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

ben tugbe ve tugceyi hic beyenmiyorum kendisini coook ama cok beyenyior selim cenkde coooook yakisikli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

seni cok beyeniyorumm selimmmm ve aysegülü

Adsız dedi ki...

bnce cok gusel bır dızı cooook begenerek ızlıyorum.hele o cenkle selıme bayılıyorum. ama cenkı dızıden cıkardıkların ıcın baya sınırlıyım.oyle bı yakısıklı cıkarılırmı?nese bızde selımle ıdare ederız artık.ama cenksızz fılm olmuyo haberınız olsun.dızıye tekrar gelsın.lutfennnnnnnnnnnnnnn....

Adsız dedi ki...

hayatımda gördüğüm en gusel dızılerden bırısı.fılmde cenkle selım olmasa ızlmm.cenkı cıkardıgınız ıcın raıtınglerınız dustu bıraz bnce tekrar getırın cunku cogu arkadasım cenk hayranı.cenk dızıden cıktıgı icin diziyi protesto edıyolar.haberınız olsn.gerı gelırse bnce raıtıngınız eskısı gıbı duzelecek.raıtıng dusmedı demeyın magazınlerden ızlıyoz herseyıı.bna selım yetıyo ama onlar da cenksız yapamıyooooooo lutfen cenk geri gelsinnnnn.allah bı yakısıklılık vermıs.bızım gozumuz gonlumuz acılsın dıe.sız bızım hakkımızı elımızden alıyosunuzz.bu dızı cenksızz olmuyo..haberınızz olsnnn..... yakında bnde ızlemıcem.bole gıderse fılmmmm bıter...gerı getırın cenkıııııııı

Adsız dedi ki...

sen çok güzelsin merve abla bende bu dizide oynamak istiyorum adım yasemen ezgi niyet

Adsız dedi ki...

merve abla ben senin çok büyük bir hayranınım çok güzel bir ablasın keşke seni görebilme şensım olsa canım merveeeeeeeeeeeee ablammm seni çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç bitmez ihşallah dizin başarıların devamını dilerim ........adım ceren çamural 3 e sınıfı okulum ahmet akkoç ilköğretim okulu sakarya da oturuyorum

Adsız dedi ki...

yaa lutfen bende bu dizide konuk oyuncu olarak oynayayım sizi yalvarıyorum email adresim:beyza.danis@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve abla ben 12 yaşındayım adım ?????????? senin msn bumu merve_selim_89@mi??????????????

Adsız dedi ki...

selam merve abla sen kızıcan ama ben dayanamadım vericem msnni alın arkadaşlar merve_blugur@hotmail.com
bu da billur yazganın msnsi bllur_yazgan@hotmail.com çogu zamn açık oluyo hele sabahları dokuz dokuzbuçuk gibi....

Adsız dedi ki...

slmmmm çok saoll msn içinnnn

ve röpörtajj çok güzell

Adsız dedi ki...

merve abla ben 13 yaşındayım
seni çok seviyorum diziyi hiç kaçırmıyorum

Adsız dedi ki...

ben geysu 13 yaşındayım merve ablanın hastasıyım lütfen beni onunla tanıştırın

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Şeyma.Sözlerime nasıl başlayacağım bilmiyorum ama kalbimden geçen sözleri yazmaya çalışacağım.Merve Ablacığım seni çoooooooook seviyorum.Sana olan sevgimi kelimeler asla anlatamaz.Dizinizi her zaman izliyorum.Sizi çok beğeniyorum.Eğer yazımı okuyorsanız, sizden bir arzum var.Msn 'niz varsa eğer, verebilir misiniz?Yazacaklarım bu kadar...Şunu unutma ben seni çoooook seviyorum ve ömrüm boyuncada seveceğim...........

Adsız dedi ki...

merve boluğur seninle telefonda konuştuk hatırladın mı sen cenk gürpınar'ı seviyormuşsun doğru mu ben seni ve billur yazgan'nın oyunculuğunu cok seviyorum
acemi cadı ile ilgili bir şarkı var yaa o şarkıyı ben cok seviyorum hatta ezbere biliyorum lütfen bana yorum yaz. bir güzele vuruldum deli gibi tutuldum o kişi de(merve boluğur).ben orta1'e gidiyorum sınıf arkadaşım vildan size o kadar cok hayran ki bilemezsiniz.
benim adım merve ongun

Adsız dedi ki...

MERVE ABLA SENİN EN BÜYÜK HAYRANINIM SENİ ÇOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM.SENİ BEGENİYRUZ. MSN ADRESİM
minik_peri_3460 bay adım mine

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok seviyorum

Adsız dedi ki...

bence hiç de acemi birine benzemiyosunuz ben daha 13 yaşındayım keşke ben de oyuncu olabilksem özellikle acemi cadıya konuk oyuncu olmak istiyom bi ara vardı ama resim falan istiyorlardı benimde resmim yok lütfen ihşallah ben de merve ablamla aynı dizide oynucam

Adsız dedi ki...

merve abla bende senin gibi tiyatroya gönül vermiş bir insanım aynı şekilde sevgilimde öyle ancak bursada oturduğumuz için yeteneğimi okuldan başka yerde sergileyemiyorum bu beni ve benim gibi yetenekli sevgilimi çok üzüyor bizim elimizden tutacak birini arıyoruz tam 51 tane ünlülerin ayrı ayrı msnlerini buldum ama üzlümüdürler kandırıyorlarmı bilmem içinde senin adınında geçen bir msn de buldum benimle irtibata geç nolur

Adsız dedi ki...

yukarıdaki minik_peri_3460 adresine girmeyin ve rahathız etmeyimn duydunuzmu ALIN BU ADRESİ KULLANININ FATO_28_1905@HOTMAİL.COM

Adsız dedi ki...

Merve abla senin hayraninim ve seni cok ama cok seviyorum

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok ama çok seviyorum:)resimlerin odamda her yerde:) seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çççççççççooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum:)

Adsız dedi ki...

ya merve allahaşkına şu saçlarını bi kere değişik model yap ya ne zaman açsam diziyi hep aynı model yandan ayırıp bi toka tutturuyosun bi kerede farklı görelim yaa

Adsız dedi ki...

çok güzel bir dizi çok beğeniyorum hiç kaçırmadan izliyorum

Adsız dedi ki...

bence abartılcak kadar guzel de deıl hareketler yapmacık omrumu yedınız 03 yas gurubuna hıtap eden ınsanlarsınız bole bı cumle olabılırmı
ben buyu bakanlıgından ızın aldımda buyu yapıom falan asırı sacma hele ask hıkayesı rezıllık yok barıstıydım asıktım bana baktı ne bunlar ya cocuksanız kumda oynayın bole sacma dızıler yapp mılletın canını sıkmayın nasıl secıolar sızı soktayım kac yasında bu yorumları yapan ınsanlar dızının yayından kalkması dılegıyle :D:D:D

Adsız dedi ki...

Selam Merve! Ben 12 yasindayim ve Dizini hic kacirmiyorum cok güzel! MSN adresin varsa beni kayit edermisisn veya adresini bana yollarmisin lüüüütfen : melike_1994_turky@hotmail.de

Adsız dedi ki...

ya saçmalamayınnn billur bin kat değil yüz bin trilyon kat ondan daha güzel gerçek hayatta tam dersi merve havalı billurummmm değilllll ayrıca normal olsa çağkan çulka selim billura bakardı ama billur elini sallasa elllisi evt top model ve manken çok ta güzel giyiniooooo kıskanmayın kıskananlar çatlasın mervede kıskanıo ztn

Adsız dedi ki...

ben de çağkan ın msn si var alın veriyorum.Ben konuştum camı açtı. hakkatten de çok yakışıklıymış
işte msn:
cagkanculha_87@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slaam ahali sizi msn adresimi veriyorum
FATO_28_1905@HOTMAİL.COM

Adsız dedi ki...

merve ben senın buyuk bır hayranınım lutfen msn adresıne benımkını ekle konuşalım senı çok sevıyorum ısmım neslıhan harbikiz_876@hotmail.com lutfen ekle sana guvenıyom bybyyyyy

Adsız dedi ki...

bence sen ayşegül rolünü oynamamalısın.sana hiç yakışmıyor bu rol seni çok çoçuksu gösteriyor bence billurla rolünüzü değiştirin ona daha çok yakışlır bu rol merveeee kendine gel o şımarık tavırlarını bırak

Adsız dedi ki...

Ben senba 9 yaşındayım senin hayranınım msn ne beni ekle noluuuuuur sena_19_97@hotmail.com

Adsız dedi ki...

benn merve ablayı çook seviyorum. ve onunla msn de de konuşmuştuk. gerçekten çok güzel ve iyi biri. msnde konuştuğumuzu ve beni hatırlamasını ayrıca onunla arkadaş olmayı çoook isterdim.merve abla seni yakından görmeyi çok istiyorum.hayatımda seni örnek alıyor ve tiyatroda okuyorum.I LOVE YOU.

Adsız dedi ki...

slm ben bursadan kerem. diziyi zevkle izliyorum. sadece 41. bölümü izleyemedim çünkü ilçede olacak bir tiyatroda baş rol olarak göre4v aldım. merve abla içinde senin doğum tarihin yaşın dizideki ismin gerçek ismin geçenb bir çok msn adresi var bende mutlaktırki sen msn ni açıyorsundur. bak burda bu kadar millet senin msn ni öğrenmek senle taışmak yüzünü bir kaç saniye olsun görmek için nerdeyse canını verecek. n olur sesimizi duy.öğretmenlerimiz bizim tiyatroculuğumuzu konuşlturabileceğimiz bir dizi devlet tiyatrosu vs. ayarlamaya çalıştı fakast bulamadı. eğer sizde elimden tutarsanız belki gelecekti bir müjdat gezen bir çağkan çulha bir kadir inanır olucak ve bir bakmışsınız ki bu kişi 2007 senesinin 14 mayıs ayında sana yakaran yalvaran çocukmuş. sen nolur nolmaz msn ni ver. bu arda arkadaşlar merve_selim_89@hotmail.com merve ablanın msn si değil kendini merve boluğur sanan bir deliye ait.
ben kerem merve abla nolur seninle bir irtibata geçelim ben senaryoda yazıyorum kendimizin çektiği filmlerde var. benim en büyük hayalim sahne arkadaşımla
(benim gibi tiyatro aşığı) acemi cadıda oynamak. mesela ben çağkan abinin yeğeni. sahne arkadaşım merve ablanın bir akrabası olsa biz birbirimizi görsek ole bir sekilde yeni bir ask oykusu başlasa güzel olabilir. yaşım 13
msn adresim cali_merhaba@hotmail.com bu arada arkadaşlar beni eklemesin merve abla eklesin

Adsız dedi ki...

Merhaba Merve abla.Benim adımda Merve.Seni çooooooooooook seviyorum.Ayrıca diziyi hiç kaçırmıyarum.Senin en büyük hayranınım.

Adsız dedi ki...

ne bu bendeki acemi cadı aşkı?herkese soruyorum bu arda sevbginin dostluğun ve kardeşliğin adresi ACEMİ CADI bu siteye tıklayında sevginin kardeşliğin ve dostluğun ne kadar önemli olduğunu
anlayın ve diğer sevginin dostluğun kardeşliğin adı MERVE BOLUĞUR ben ise bir acemi cadı hayranıyım ve merve boluğur hastasıyım bu arada msnm:tatli_balik_14@hotmail.com eklerseniz sevinirim adım toprak

Adsız dedi ki...

GERÇEK HAYATTA YANIMDA OLSAN SANA DİREK ÇIKMA TEKLİFİ EDERDİM.ÇÜNKÜ SANA AŞIK OLMAK Bİ YANE TAPIYORUM:D

Adsız dedi ki...

SELAM BEN SEMİH MSN ADRESİMİ EKLEYİN EN ÇOKDA MERVE ABLANIN EKLEMESİNİ İSTERDİM ADRESİM:
semihsedef57sinop@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Selam merve ben Cihan ben seni ne sıtede bahsedilen dondurma reklamında nede başka bir o9lde görmedim sanırım bu televizyonu az seyretmemden dolayı ama sayende bir çocuk gibi hergün oturup dizi tekrarına kadar bütün bölümleri izliyorum bu beni derslerimden alıkoyuyor ama idare edicez 19 yaşındaymışsın sanırım kendini anlatttığın kadarıyla mükemmel bir inasansın bana gelince istanbul asya yakasında oturuyorum 20 yaşındayım ve konservatuara hazırlanıyorum ya oyunculuk yada ses sanatçılığı hedefim.Sen dünyada bir eşi benzeri olmayan güzel kız bilmiyorum yazdığım şeylere cevap verirmisisn ama şunu bil biraz salakça ama sana aşık oldum sanırım heleki bu sayfada kendinin anlatışından sonra iyice kabardı cevap beklemiyorum desem yalan olur ben 1 75 78 sanırım boylarındayım 66 kilo ve esmerim arkadaş olmak görüşmek hiç yoktan tanışmak isterim telim 05422548086 msn adresim toprak_18_@hotmail.com inşallah bir gün oyunculuktan mezun olurumda beraber bir oyunda oynarız saygı ve sevgilerimle

Adsız dedi ki...

selam merwe abla ben merwe 13 yasındayım ve samsunda oturuyoeum senı çook begenıyorum dızının hıc bır bolumunu kacırmıyorum ve tekrar tekrar ızlıyorum bu benım adresım benı lutfen ekle senı ve dızıde oynayan herkesı çooookk seviyorum... senden bırsey ıstıyorum eger kucuk bır rol varsa oynamak ısterım cunku senınle ufakta olsa bır roolde oynamak ıstıyorum bana lutfen msn adresını verırsen sevınırım bende tıyatro oynamayı cook sevıyorumve sen billur ablaya 10000000000000 basarsın gercı oda guzel ama senı daha cook begenerek ızlıyorum.. lutfen benım msn adresımı ekle lutfeeeeeennnnn....

Adsız dedi ki...

slm merwe abla ben senın cook buyuk bır hayranınnım bende senın gıbı buyuyunce tıyatro oynamak ıstıyorum ben 13 yasındayım bu benım adresım ((((((((
merveonal_cehennem@hotmail.com))))) eger benı eklersen sevınırım sen selımle bırbırınıze cook yakısıyorsunuzz bu arada benım adım merwe ve samsunda oturuyorum ve senı tanımak gormek cook ıstıyorum... ve ben senı dondurma reklamında hıc gormedım yada ben senın reklamına rast gelmıyorum seni ve dızıdekılerı coooookkkkkkkkk sevıyorum benı ekle lutfen.... vee bende senın gıbı tıyatroya gonul vermıs bır ınsanım

Unknown dedi ki...

Acıkcası cok guzel bi dizi.Sırf Merve Bolugur un o gulec yuzunu gorebilmek icin bu diziyi izliorum acıkcası.Onu izlerken bambaska bi oyunculuk performansı goruorum.Bu da 'O' na has bisey heralde.Ben de onun gibi 19 yasındayım ve oyunculuk dersleri alıorum.Onunla beraber oynamayı cok isterdim dogrusu:)

Unknown dedi ki...

Aynı zamanda müzisyenim giter calıorum:)Sana gitar calmayı cok isterdim Merve:)Ben digerleri gibi msn adresi vermicem acıkcası cunku uygunsa dizi setine gelip senle tanısmayı cok isterim:)Neyse kendine iyi bak iyi calısmalar Merve:)

Adsız dedi ki...

Slm Merve abla.Ben Dilara.Dizini izlemeye çalışıyorum.En çokda izlememin sebebi sana bakınca aklıma hayranı olduğum voleybolcu Naz Aydemir geliyor.Bende voleybolcuyum.Dizideki rolünü başarıyla yerine getiriyorsun.Başarılarının devamını diliyorum.Senle msn de konuşmak isterim.Msn adresim nazo_dilo@hotmail.com ama diğer arkadaşlar rahatsız etsin lütfen :)

Adsız dedi ki...

merve sen saçını sarıya ve billur yazgan gibi kıvır kıvır yapsan sende çok güzel olursun bide dayanamıyorum senin sihir yapman saçmalık ve sen toygar sana çok yakışıyo ama bilur yazgan senden bin kat daha güzel sırf bunun için sizi izliyom bende onun gibi çok güzelüm yani seni o silir süpürür valla okadar güzel yani bilu yazgan asıl çağkanla çıkmalı okadar beyeni yorum binlur yawzganı ok sen saçlarını az dğişik yap oldu ok hadi byyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

merve sen saçını sarıya ve billur yazgan gibi kıvır kıvır yapsan sende çok güzel olursun bide dayanamıyorum senin sihir yapman saçmalık ve sen toygar sana çok yakışıyo ama bilur yazgan senden bin kat daha güzel sırf bunun için sizi izliyom bende onun gibi çok güzelüm yani seni o silir süpürür valla okadar güzel yani bilu yazgan asıl çağkanla çıkmalı okadar beyeni yorum binlur yawzganı ok sen saçlarını az dğişik yap oldu ok hadi byyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

merve sen saçını sarıya ve billur yazgan gibi kıvır kıvır yapsan sende çok güzel olursun bide dayanamıyorum senin sihir yapman saçmalık ve sen toygar sana çok yakışıyo ama bilur yazgan senden bin kat daha güzel sırf bunun için sizi izliyom bende onun gibi çok güzelüm yani seni o silir süpürür valla okadar güzel yani bilu yazgan asıl çağkanla çıkmalı okadar beyeni yorum binlur yawzganı ok sen saçlarını az dğişik yap oldu ok hadi byyyyyyyyyyy

Adsız dedi ki...

selam millet gercekten bu merve moluğur cok tatlı ama bazı kazmalar merve boluğur un yerine msn açmışlar vede ben diyorum ki cam açarmısın diyorum o dio açamam bende dedim o zaman sen merve boluğur deilsin diom oda yaa benım dıyor eğer inanmıyorsan beni sil diyor sonra ben yine ısrarla cam istedim o da dedi ki şuan msn ımde 84 kişi çevrimiçi herkes cam istiyor olmazz dedi bende cok sinirledim vee ani bir şekilde o kızı hackledım ama ben merve boluğur olduğunainanmıyorum nerden dıye sordum dedi istanbul bende bilmemk için dedim aaa merve boluğurda ist.. bulda oturuyor dedim oda dedi ki yaa bana inanmıyormusun ben zaten merve yim dedi neyse ben de artık uğraşmıyım dedim ama şu kazmaların hepsini ı wanna fuckk youu enn nefret ettiğim şey yalan söylemektir şimdi biraz kendimizi tanıtalım selam millet ben nil kumral saçlı ela gözlüyüm çok değşişik bı kızımdır futbol oynmaya baylırım sex den nefret ederim yani eğer eklersenız beni sex den bahsedersiniz benım işim olmazzz çirkinsin diyenlee sizene güzelsin diyenlere saolun diyorum cok acıksın diyenlere saol zaten bana yakışıyor fotomu calanlarada lan sümükü bebeler benım fotomu calıp benı daha da cok yükseltiyorsunuz tabi siz sümüklü bebelersiniz kendi fotonuzu koymayacak kadar acizsınız şimdi ı wanna fuckk youu

Adsız dedi ki...

Merve Abla yaa NEdennnnnnnnnn benıı uttunnn ben Diyar

Adsız dedi ki...

hic bitmesin cok güüüüüüzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeel bir dizi oyuncularıda güzel

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben beykoz doğa kolejinde okuyorum ve sık sık merve yi görüyüorumm konuşuoruz falan.. eğer foto imza vs. ..vs. isteyen varsaa,,, babyjane_chrisitina_gokce@hotmail.com u ekleyebilirsniz ...

Adsız dedi ki...

slm sen Alara merve abla seni çok seviyorum ve hep acemi cadıyı seyrediyorum msn ni ekledim ne zamn açrsın msn enen merve_selim_89@hotmail.com mu yanlış ise doğrusunu yazarmısın görüşürüz byeee

Adsız dedi ki...

slm merve abla ben şeymaa seni çooooooooooook seviyorummmmm dizinin hiç bir bölümünü kaçırmadan izliorummmm noluurrrrrrrr msnnniiiiiii vrrr gerçi bn senin msnnei arkadaşımdan aldımm oda nerden aldığını sölemio doğru olup olmadığına bakcammmmmmm cvp yz merve abla seni çok seven en büyükkkkkkk hayranın şeyma

Adsız dedi ki...

ayrıca mervee ablaaa çok güzelsinnnnnn seni çokkkkkkkkkkk seviyorum bn yine şeymaaaa

Adsız dedi ki...

slm merwe abla ben samsundan merwe 14 yasındayım ve senın dızıne bayılıorum senı cok ama cook sevıorum ne olur benı msn ne ekle eger eklersen sevınırım bu benı adresım((((merwe-2290@hotmail.com)))bys senı cok ama cook sevıorum

Adsız dedi ki...

merve abla seni çokkkkk seviyorum çok güzel ve tatlı bir kızsın ben 13 yaşındayım adım sibel sana msn mi veriyorum lütfen beni ekle
fb_sibel_1994@hotmail.com

Adsız dedi ki...

yaa gidin allah aşkına töbe yarabbim "dayanamadım msn i verim barriii" :P falan yasıosunuz kim bulmuşta siz bilceksiniz onların msn lerini :) allahım yaaaa

Adsız dedi ki...

slm

merve ablacım seni çok seviyorum sen çok harika bir kızsın keşke sen benim ablam olsaydın o kadar tatlı ve güzelsinki anlatamam

eğer senin msn adresin varsa bana gönderirmisin ben sana kendi msn nimi yazarım ne olur sen bana ver lütfen seni çok seviyorum

love: yasemin bagir

SwiPPeR dedi ki...

tatlı,şeker,çok ii ve çok kibar bi insan.geleceğin gözbebeği.yükselme arzusu we daha iyi olma isteği.hmmmmm.ne diyelim,kolay gelsin,başarılar:D((ukalaca olabilir belki ama ufak bi söz((benden;)))kimseyi örnek alma,örnek alınan sen ol!!))

Adsız dedi ki...

ya artık kendini kaydet merve_arslan_95@hotmail.com

Adsız dedi ki...

selam merve abla ben senin hayranınım 12 yaşındayım senle tanışmayı çok istiyorum çünkü seni çok seviyorum

Adsız dedi ki...

merve abla senii ççookkkkseviyorumm

Adsız dedi ki...

filim çok güzell

Adsız dedi ki...

Mrb arkadaslar bende 19 yasında olmama ragmen hıc dusunmezdım kı bole bır dızının hayranı olacagımı ama gercekten oyun lar olsun gerek oyunun kıtlesı olsun cok guzel ve hos bı sekılde yapılmıs bende tasarım okuyorum ama tıyatro okumayı cok ıstemıstım ama olmadı neyse Merve nın de gercekten herkez gıbı bende buyuk bı hayranıyım onunla sadece guselce muhabbet etmek ıcın herseyı verebılırdım sanırım bu yazdıklarımızı okuyorsan gercekten tsekkkur ederız iii gunler ve basarılar . . .bıde gercekten dılegımı ele alırsan senınle konusma olanı
atalay@graphic-designer.com
cok sevınırım..

Adsız dedi ki...

BİR KERE AYŞEĞÜL YANİ MERVE 19 DEĞİL 20 YAŞINA 1987 DOĞUMLU ÇÜNKÜ ONU YAKINDAN ĞÖRDÜM...

Adsız dedi ki...

merve seni çok seviyorum sen bitanesinnnnnnnn canım benimm :)

Adsız dedi ki...

mrb arkadaşlar bende sizin gibi siteyi çok hoş ve sempatik buldum.size bir şey söylemek istiyorum geçengün net ten merve ablanın(acemi cadının) msn sini aldım ama gerçekliğinden şüphe duyuyorum.

Adsız dedi ki...

slm merve dizide çok başarılısın dizini hiç kaçırmıyorum çok seviyorum seninle tanışmak en büyük hayalim

Adsız dedi ki...

yaamerve abla ben 13 yaşındayımmm ismim diyar erkeğimmmm.......Beı ekle ne olur xxdiyar--balkanxx@hotmail.com

















ya Hem merve abla bu msn senın mııı eger merve_bolugur-aysegul@hotmail.com eger senın sen söle benımdırrrrrrr..........

















































































sçs merve abla..

Adsız dedi ki...

slm ya çok süpersin merve seni rüyamda görmüştüm çok iyi arkadaş olmuştuk senle msn adresimi bırakıyorum beni ekle lütfen seninle tanışmak istiyorum cnm öptüm bay tatlicadi_16_2007@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm merve ben bursadan seni çok seviyorum rüyamda bile seni gördüm 1,2 defa ya litfen beni ekle tmm sana inanıyorum kib öptüm by tatlicadi_16_2007@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm merve ben bursadan nigar sei çok seviyorum litfen beni ekle ok sana inanıyorum kib by tatlicadi_16_2007@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm merve diziyi severek izliyorum özellıkle çagkan çulgayı çok seviyorum ve siz birbirinize çok yakışıyorsunuz ikinizle tanışmayı çok istiyorum sizi çok seviyorum

Adsız dedi ki...

selam bn15 yaşındayım bn adım büşr a ya bn de acemi cadıda oynamak istiyorum yaa bna da rol verinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Adsız dedi ki...

çok tatlı bi kızsın sewimliliğinle rolü kapmış ve kendine yakıştırmışsın
bn çağkan çulhanın ve merve boluğurun msnini istiorum lütfen arkadaşlar olan wersin bu arada billura selamlarrr
hepinizi çooooooooook sewiorummmmmm
bu arada adım begüm

Adsız dedi ki...

YA MESAJLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKUR EDERİM ARKADAŞLARR

Adsız dedi ki...

selam merve abla ben seni çok seviyorum bende bir oyuncu olmak istiyorum inşallah ilerde aynı dizide oynarız.

Adsız dedi ki...

selamlar
ben almanya köln ülkesinden acemi cadiya hasta olan cok buyuk bir hayranim..
bende.. yatak carsavi var resimler yaptim hatta posteri bile var odamda.. bardagi var yani ben cok manyagim bu diziye yasim 18 ama..
ne yapalim bence bu dizi rekorlar kirdi.. ben diziye pek bakan bir kisi degilim ama bu dizi beni öyle cok etkiledi ki.. hic bir bölümü kaciramiyorum..Her bölümü süper di.. ama bu haftanin bölümü hem uzucu hemde eglenceli degil..
umarim diger haftalarda görucegimiz bölümler eskisi gibi olur..
Herkese selamlar saygilar bu sayfaya emegi gecen herkese ve böyle bir site yaptiklari icin bin bir kere tsk ve saygilarimi iletiyorum..

Saygilarimla
Acemi cadi azo

Adsız dedi ki...

YA MERVE ABLA BEN SİZİN filme KONUK OYUNCU OLARAK KATILMAK İSTİYORUM 13 YAŞINDAYIM YETENEĞİM VARDIR HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN NE OLUR BENİ EKLE AMA ERKEĞİM EN ÇOK SELİMLE VE SENİNLE OYNAMAK İSTİYORUM BİDE SELDA YLA ÇOK KIPIR KIPIR BİRİSİ ŞİMDİMSN ADRESİ VERİCEM NOOLUR BENİ EKLE SEN YADA SELİM YADA MELDA,SELDA HANİNİZ OLURSA OLSUN BENİ EKLEYİN ADRES:okn_53_857@hotmail.com AYRICA SİZİ HER GÜN RÜYAM DA GÖRÜYORUM AMA NEDEN SE SEN İLE ÇAĞKAN ABİYİ GÖRÜYORUM SADECE İKİNİZ NEDEN ACABA NEYSE NOOLUR BENİ EKLEYİN VE KONUK OYUNCU OLARAK GELME İSTEĞİMİ KABUL EDİN BU ARADA BU DOĞA OKULU NERDE YAZARSIINIZ SONRA BYBY (İSİM :OKAN)

Adsız dedi ki...

merve abla seni çooooooookkk seviyorummmmmm diziyi çok beğeniyorum adım tuğba 13 yaşındayım seninle tanışmayı çok istiyorum

Adsız dedi ki...

ben özge öncelikle herkese selam ben dizi ve dizi oyuncularını çok seviyom ama asıl amacım buraya yorum yazan KEREMe cevap vermek dediğin yani fikrin çok güzel gerçekten bende öyle bi şekilde oynamak isterdim keşke imkanımız olsa ben burdakileri okurken en sıcak yazan ve fikir yürüten sendin bence msn nini kaydetcektim fakat arkadaşlar kaydatmesin demişsin bende kızarsın felan diye kaydetmedim şimdi diyicen o kadar kişi arasında beni mi buldun ama bana diğerlerinden çok sıcak geldin yani herkes onu eleştirmiş bunu eleştirmiş sen eleştirmemişsin o ona 1000 çeker bu buna 2000 çeker ne lüzumu var bence hepside çok güzel ve yakışıklı bide hep msn istiyolar alıp konuşmak güzel ama bi de kaşındakinin yerine koy kendini o kadar kişiyle nasıl baş edeceksin bence kimsenin bilmemesi daha güzel herkes kafasında bi ayşegül bi selim bi tuçe oluşturmuş şimdi gerçek hayatta böyle değillerse hayal kırıklığına uğruycaklar onlar da ister tabi herkesle tanışabilmeyi arkadaş olabilmeyi ama olmuyo işte bende isterim hepsiyle tanışabilmeyi ama

inşallah beni yanlış anlamadınız
bana cevap vermek isteyenler buraya yazsın ben okurum

Adsız dedi ki...

slm merwe abla ben sızden msn adresınızı ıstemıstım beklıyorum lutfen bana gonderın... beklıyorum vede beklıcem ona gore bys hee benım adresım onalmerwe-55@hotmail.com ekleyın lutfen

Adsız dedi ki...

bence ayşegul mükemmel ama bişeysi eksik çok guluyor uzulse bile rolunde gülüyor gibi gorunuyor bu olmasa çok tatlı bi kız bence rolünde cok basarılı röportajlarıda okudum çok iyi bes puan verdim ha tam not bende tiatrocu olmak istiyorum maa ailem bunu istemiyor bu yüzden hayallerim suya düstü ama umudumu hala yitirmedim aslında kendimi çok beğeniyorum oyunda bir numarayım taklitçiyim burdan bunu okuyanların beni bulup oyuncu yapmalarını siterim:) gerçekten

Adsız dedi ki...

slm merve abla,benim adımda merve seni çok seviyorum.bana msn adresini verirsen sevinirim.çagkan gürlerle birbirinize çook yakışıyosunuz,birbirinize çok samimi davranıyorsunuz.acaba gerçekten sevgilimisiniz.inşallah kızmazsın.lütfen bu soruların cevabını merveuzun98@hotmail.com adresime yaz...:):):)görüşürüz

Adsız dedi ki...

slm merve abla,benim adımda merve seni çok seviyorum.bana msn adresini verirsen sevinirim.çagkan gürlerle birbirinize çook yakışıyosunuz,birbirinize çok samimi davranıyorsunuz.acaba gerçekten sevgilimisiniz.inşallah kızmazsın.lütfen bu soruların cevabını merveuzun98@hotmail.com adresime yaz...:):):)görüşürüz

Adsız dedi ki...

ben merve boluğur un msn sini biliyorum söliyim merve_bolugur_ugurbocegi@hotmail.com ekleyin camda konuştumm

Adsız dedi ki...

ben msn sini biliyorum merve_bolugur_ugurbocegi@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve_bolugur_ugurbocegi bu

Adsız dedi ki...

merve_bolugur_ugurbocegi

Adsız dedi ki...

slm merve abla çok güzel bir kızsın çok rolünü kendine çok yakıştırmışsın seninle msnede konuşmayı çok isterim lütfen msnne eklermisin bhrkgn_08@hotmail.com seni çok seviyorummmmm

Adsız dedi ki...

selam merve abla ben oğuzhan evet rolünü çok güzel oynuyorsun dizini hiç kaçırmıyorum değil kaçırıyorum.Ama buraya sizin yardımlarınızla.Ben şeker hastasıyım 12 yaşındayım bana bir şeker aleti pompası alacaklar ama bu tam tutar olarak 8000 dolar tutuyor ama maddi gelirimizde yok.ben Buraya msn bırakıyorum:msn:mafya_delisiyim@hotmail.com ualaşamazsanız msn:simenli_61@hotmil.com he bide senın msn ni buraya bırakıyolar bırı degısık bırı degısık ben bu ısten bısı anlamadım eve bu yazı burada bıter sevgı ve saygılarımla...

Adsız dedi ki...

slm ben samsundan merve dızıyı cook begenerek ızlıyorum cook guzel bır dızı.. ama su dızıyı cuma gunlerı yayınlamayın annem bı tutturmus sıla dıe sıla dızısını ızlemekten zorunda kalıoruz ıyıkıde bu sıteyı acmıssınız bu arda ben sızden msn adeslerınızı ıstemıstım beklıorum lutfen (blue_ceren_1997@hotmail........)bu benım adresım 1997'ye bakmayın 14 yasındayım.. bys basarılarınızın devamını dılerım... SİZLERI COOK SEVIYORUM......

Adsız dedi ki...

slm merve abla benim adım ayşegül seni çoooooooooooook seviyorum hayranınım byyyyyy

Adsız dedi ki...

mrb merve boluğur çok başarılı bir oyuncu başarılarının dewamını diliyorum.

Adsız dedi ki...

mrb merve abla seni çoook seviyorum 13 yaşındayım senle dizide oynamak istiyorum sizin gibi başarılı oyuncularla istanbulda oturuyorum bir ajans çağırdı ama halen gidemedim yazın gitmeği düşünüyorum okulda birçok tiyatro da oynadım ezberim iyi senin kuzenin filan olsam oynasam ne iyi olurlütfen nolur böyle şansı olsa dağlarını aşarım seni seviyorum tatlısın seni cornetto nun reklamında gördüm sen hamburger reklemında oynadın mı acaba msn:windeks_lady94_rojda@hotmail.com msn:cimbom_rjd@passport.com

Adsız dedi ki...

meraba yukarda merve ablanın msnsini biliyorum diyen birivarya inanmayın çünkü o nerden bilcak ya obenden başka kimseye msn sini vermedi hem de yanlış doğrusu sadece bende!!

Adsız dedi ki...

ya lütfem merve abla sana ulaşabileceğimiz bi msn adresi ver lütfen seni çok seviyorum

Adsız dedi ki...

selimle çok yakışıyorsunuz. çok güzelsin senin gibi güzel olmak isterdim ve acemi cadıda senin en iyi arkadaşın olarak oynamayı çok isterdim

Adsız dedi ki...

yaa merve abla neden böle yapıosun bu kadar kişi senin hayranın fakat sen onların hiçbirine cevap yazmamışsın sadece arkadaslar yorumlarınız için tesekkürler yazmışsın buraya girenlerin %98 i msn adresini istio kendi gercek msn ni verme hayranların için baska bi msn al onu ver zaten yapmışsındır ama msn ni bide burda yayımla yada herkese vermiceksen bile msn sini yazanlardan konusmak istediklerinin msn sini kaydet bende senin bi hayranın sayılırım banada eğer uygunn görürsen msn ni verir misin bnm msn adresim TgYNiLaY@hotmail.com(eklicekse bi tek merve abla eklesin)

Adsız dedi ki...

yaa ben az önce demiştim ya msn adresim TgYNiLaY die o arkadasımın adresiydi ve bana cok kızdı ama ben bunu merve ablayı cok sevdiğim için yapmıştım ama yinede o bana cok kızdı yapmaman gerekirdi dedi noolur o yazıyı ve bu yazıyı yayımlamayın noolur sendende özürdilerim merve abla sendende özürdilerim arkadasım

Adsız dedi ki...

slm ben samsundan merve 14 yasındayım ve bu dızıyı cook sevıyorum bende merve bolugurun msn sı var dıcem ama ınanmıcaksınız bu sızın sorununuz olur.. ben konustum aysegulle [[merve_bolugur_ugurböcegi@hotmail.com]] bu onun msn sı bıllur yazganın msn sı olan bana verebılırmı lutfen [[merve_onal@hotmail.com]]

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar biliyorum mervenin msn adresini herkes istio ama onun mns adresini buraya kadar yaymanıza gerek tok o da bizim gibi bir insan anlamıyorum sizi bu ünlü merakınızı gerçekten anlamıyorum o da bi flmde oynadı diye yani belki reklamda da oynamış olabiir ama anlamıyorum sizi ben ünlülerin içinde yaşiyorum hepsini taniyorum sizde ki bu merak anlıcak birşey değil yetar yani rahat bırakın kızı o a bizim gibi bir insan biz nsl böyle şeylerden rahatsız olyosak o da oluyo (gökçe)

Adsız dedi ki...

bakın arkadaşlar bana bukadar yazı yazıyosunuz ama hiç birini okuma fırsatım olmadı daha bugün ilk defa okudum teşekkür ederim ne bu yaa herkes msn uydurmuş benim hakkımda inanın bu dedikodulardan bıktım şimdi ilk ve son olarak msn mi veriyorum alan alır bir daha vermeyeceğim işte:merve_billur_20@hotmail.com rahatsız etmeyin öptüm byyyyyyyyy merve ablanız........

Adsız dedi ki...

sen selim in yanında çok yaşlı duruyosun tuğçe senden daha güzel ve tatlı çok yapmacık oynuyosun.gülümsemen iğrenç.mal mal hareketler yapion.nö'rüon.ruya senden daha dikkatli

Adsız dedi ki...

slm merve abla seni çok seviyorum en büyük hayranlarındanım ekip arkadaşlarına slm söyle

Adsız dedi ki...

maşallah önüne gelen ben merve boluğur ben billur yazgan işte msn adresim bu ya da başka kişiler işte ben msn adreslerini biliyorum ...... diyorlar yani sitede merve boluğur adına açılmış bir sürü msn adresi var ve herkes bi msn adresni yazıyo sonra beni rahatsız etmeyin diyo rahatsız edilmek istemiyosun madem neden yazıyosun msn adresini

Adsız dedi ki...

merve cim canım bitanem benim adım aykut ve biliyorum ben senden küçüğüm ve bende saman yolunda oynadım.genelde yakışıklıyım diye aldılar ama oyunculuğum iyidir hemde çokk sizin sette bi can nişanlın gibi birisine ihtiyacın varsa ben geliyim deneyimim varr.yani msn adresim:ay_ku_t.20@hotmail.com

Adsız dedi ki...

tamam arkadaşlar hepinizin msn nizi aldım hepinizle tek tek görüşcem ama sözüm 'ACEMİ CADI' hastası arkadaşınza işte msn nem"merve_bolugur_ugurbocegi@htm.com" bir sorunu varsa bu msn ye yazsın öyle küfürlü şeyleri yazmasın benim 2 msn nem var birini önceden verdim siz hangisine istiyorsanaızgirin öptüm
NOT:MERVE UZUNa,MERVE ONALa,YASEMİNe,ayşegüle TEŞEKKÜR EDİYORUUM.

Adsız dedi ki...

bn tugce diziyi severek izlesemde biraz abartı buluyorum yani aşklar olaylar hep abartıyla yaşanıo.aysegül daha 16 ama sanki selimle evlenicekmş gibi bu biraz saçma ve abartılı ayrıca billur gerçekten merve'den daha güzel merve aşırı vıcık vıcık bi şirinlikle oynamak için büyk bi çaba harcıo ve brz yapmack yinede rolüne cuk oturmş bi de billur'u salaklaştrmak için gösterdikleri çabaya hayranım bu dizi yazarlarının nası bi kızki bu 4*3 gibi bi işlemi yapamadan liseye gelebilio??yinede vakit geçirmek iin izlenebilecek iyi bir alternatif piyasadakiler içinde en iyilerden biri hatta-atık sırf dizi yapmak için dizi yapıyolar-(not:sabrina'nın o kadar ucuz bi takliti ki öyle kaliteli bi dizinin türkçe versiyonu demek hakaret olur taklidi demek daha dogru!)

Adsız dedi ki...

selam ,Merve apla ben şeyda senin büyük bir hayranınım seni çoooooooook seviyorum dizinizde rol almayı çok istiyorum ama adresi bilmimiyorum sizi ve ekibinizi çoooooooooooooooooooook seviyoru 13 yaşındayım eyer mesajımı alırsan beni bu msn adresinde bula bilirsini izmir_melisa1332@hotmail.com bulacaksın lütfen benimle konuş bide arkadaşlarım beni sana benzetiyor

Adsız dedi ki...

ya bn acemi cadı hastasıyım lütfen merve abla bak herks senin msn ni istiyo bizi kırma lütfen ne olur ben ne bulduysam ekledim selimin hastasıyım ne olur lütfen
beni ekle ne olur
busra-762@hotmail.com

Adsız dedi ki...

seni çoq sefiorm cidden çoq cici bi cadısın:)mimiklerini çoq ii qullanıosn bunu okucanı sanmıorm ama eğer bukadr msn adresinin içinden bnmkinide kayt edersen sfinirm cnm subyan-i.seker@hotmail.com oke

SwiPPeR dedi ki...

yaaa merve şu dizideki ayşegül e söylesende yaptıııı unutma büyüsünün bi tarifini falan alsanda buraya yassan manyaxx olr gerçikten bak :D

Adsız dedi ki...

merve abla ben özge seni çok seviyorum sen çok tatlı çok sempatik birisin ayrıcada çok güzel gülüosun ama nolur msn adresini verir misin?? bütün sitelerde msn adresini aradım bi kaç tane buldum ama senin gerçek msn adresin değildir diye eklemedim senden öğrenmek isterim lütfen msn adresini verir misin??? nolurrrrrrrrrrr msjını bekliorum (benim 2 tane msn em var ikisinide yazıorum bana lütfen birinden ulaş umarım msjımı okursun)
msn adresim:ozgegnc@hotmail.com
2.msn adresim:deli-ki-z-18@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Mrb lar ne kadar uzun yazarsam okuma ıhtımalınız o kadar az onun ıcın ırtıbat kurmayı ıstıorum ve sızde ısterrsnız kı cok gusel bısey olur benım ıcın atalay@graphic-designer.com
eklersenız sevınırım ii aksamlar

Adsız dedi ki...

yha cidden bn snn hayranın oldum çok çok ama çokkk tatlısın sninle bi konuşabilsm. okadar ii rol yapıosnki bayılıorm sana inan hayranı olduğum kıvanç tatlıtuğu bile geçtin bu konuda:) inşlh buradaki yorumları fln bazen okuma fırsatı bulursunda okuyup gorursun nekdr beğenildiğini sni çok çok opuorm seni çok çok sefiorm artk hergun sana bi kere yorum yascam inşllh bigun gorursunde okursun dileklerimle cnm cnm cnm ayyyy bu arada msn im subyan-i.seker@hotmail.com istersen kayt edebilirsin kayt edersen bni çok mutlu edersin söz bak kimseyede wermem msn adresini. walla:)

Adsız dedi ki...

arkdaşlar hepinizim msn eklicem yeterki biraz konuşmayın benim msn im merve_bolugur@hotmail.com ister ekleyin ister eklemeyinn

Adsız dedi ki...

mervecim ben uzatmıyım rolünü çok güzel oynuyosun bende lise ögrencisiyim aşk olaylarında aynı durumları yaşıyoruz bence unutmak çare degil ileride bugünleri özleyebiliriz

Adsız dedi ki...

arkadaşlar öncelikle ben zaten msnimi verdim alan almıştır...alamayanlar için üzgünüm ama bir daha böyle bir hata yapıp msnimi vermem.. çünkü beni çok üzenler....ve küfürlü konuşanlar oldu ve ben böyle şeylerden hiç haz etmem doğrusu...neyse yinede hepinizi çok seviyorum...hakkımda her ne kadar iyi yazanlar varsada kötü yazanlar da var tabii ama yinede hepinizi çok seviyorum...hepinize teşekkürler

Adsız dedi ki...

dizi fena sayılmaz bence ama yine de bazen çok yapmacık ama herşeye rağmen merve ve billur HARİKA...ceyda....

Adsız dedi ki...

merve ablacım sana çoooook teşekkür ederim açıkçası ben yoladığım msjı okucağını beklemiyordum ama iyiki okumuşsun ne kadar sevindim anlatamam yaa

Adsız dedi ki...

SLM ARKADAŞLAR SİZ SALAK AYŞEGÜLÜN NERESİNİ BEĞENİYOSUNUZ YANİ MERVE BOLUĞURUN...SALAK KIZ O YA MİDEMİ BULANDIRIYO HELE O BOYNUNDAKİ ET BEN BÖÖÖÖÖ.. ONU EĞENENLERDE SALAKTIR BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER BU ADRESİ KENDİNE EKLESİN m_e_h_m_e_t-58@hotmail.com

Adsız dedi ki...

yaa arkadaşlar bakın bence kendinizi boşa harcamayın ben hilal bende billur yazganın 15 tane msni war ama hepsi yalan dalga geçmekten hoşlanan insanlar msn uyduruyolar billur yazganın sadece bi tane msninden çok eminim tüm billur yazgan fanatiklerine sesleniyorum billuryazgan@acemicadı.tv hotmaillli fln olmadığı için koydum hekırcılar msn heklemek için kandırıyolar billur abla seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sewiyorum sana sewgim we saygım sonsuz sağlıcakla kalın her gördüğünüz msni eklemeyin msninizi wermeyin ayrıca merve ksk mıdır nedir yaşım mı tutmuyoo yaşla ne alakası war hepinize bayyyyyyy

Adsız dedi ki...

merve abla ben nilay merhabaseni öncelikle seni sevdiğimi belirtmek isterim sizin dizinizdeki hiç bir oyuncu içinde kötü bir duygu beslemedim içimde bize böyle yaşımıza uygun dizileri izletebilme şansı verdiğiniz için teşekkürler sana ve tüm ekibine. rolünüzü hepiniz çok başarıyla yapıyorsunuz zaten hangi rolde oynayacağınız bişey ifade etmez oyunculuğunuz sizi gösterir, bütün arkadşların ve sende oyunculuk kabiliyeti olduğu için diyecek sözüm yok başarılarınızın devamını dilerim...

Adsız dedi ki...

ya merve abla biraz ciddi ol ya seni gülmek için sırf izliom bakim hene nasıl güldüren die fazla mimik kullanıon yeter yani bıktım yeter türkiye çok çekti biraz ciddi ol lütfen adım kubra senden nefret ettiğim için diziyi izliyemiom diğer sezon sen sakın olma olurmu deişsin buyudu falan die nefret cezamısın nesin sen bize (aleme bir alem uçurduk dedik ki aysegul düşsün yakamızdan düş düş düşyuh sana yuh sana) bu ekranlar senden kotüsünü görmedirüya da ceren de senden güzel

Adsız dedi ki...

ya merve abla sen gercekten yazmiyosum dimi senin hakkinda cok yalanlar soyluyorlar bi yaz sunlara cezalarini ver senin adina en az 10 tane msn cikartmislar ama ben sadece ilkine yani merve billur 20@hotmail.com a inandim bu arada bosluk olan yerlerde alttre var
LUTFEN OKUUUUUUUUUUUUUU

Adsız dedi ki...

benim hakkımda salak salak seyler söyleyenler varya onlarda beyin yok salak yani onlar bende en azında beyin var çalısan salakla salaklar öküzmüsünüz nesiniz

Adsız dedi ki...

Merhaba Merve abla.Acemi cadı dizisiniz en vazgeçilmesi sensen bernce.Çok iyi oyunculuk yapıyorsun.Senin başarının ömür boyu devam etmesini diliyorum.Bunu da söölemeden geçemicem selim ile birbirinize çok yakışıyorsunuz.

Adsız dedi ki...

slm merve abla ben izmirden tugba dizi cok güzel ya benim msn mi ekle konuşalım. crazy_girl_tugbanur@hotmail.com seni cooooooooookkkk seviyom öpüldün janım by.

Adsız dedi ki...

MİLLET BU SİTEDEKİ HİÇBİR ADRES MERVE BOLUĞUR'A AİT DEĞİLDİR...YAZDIĞINIZ TÜM ADRESLERİ MERVE ABLAYA SORDUM AMA HİÇBİRİ DOĞRU DEİL!!SİZİ KANDIRIYORLAR İNANMAYINN

Adsız dedi ki...

...ARKADAŞLAR merve_bolugur_ugurbocegi@htm SAHTE BİR MSN ADRESİDİR!! BU ADRESİ EKLEYENLER MSNLERİNDEN SİLSİNLER..MERVE ABLANIN SADECE 1 TANE ADRESİ WARDIR O DA BU YAZDIKLARINIZIN İÇİNDE YOKTUR!!!

SwiPPeR dedi ki...

hmm demek bu kadar ii oynama sebebi gerçekten sevmesiymiş..aşk nelere tabir Allah'ım sen büyüksün...((harika yaa aynı filmlerdeki gibi))

Adsız dedi ki...

merve abla senin büyük bir hayranınım bu sayfada 3 msn gösteriyor sen 2 msnem var damiştin hangisi doğru hangisi yanlış sölersen sevinirim.seni çok seviyorum.şimdiye kadarki bütün bölümlerini izledim hepsinde çok güzel oynuyorsun.ama saçlarını bazen bi acayip topluyorsun bence salık birakırsandaha güzel olur.BYEEEE

SwiPPeR dedi ki...

yaa bi kere sen,merve nin taklidini yapıp bunları söylüyosan asıl öküz sensin bu 1,ikincisi sen merveysen de şimdi öküz olduğun anlaşıldı sen nasıl böle konmuşuyosun yaa sana böle hakaret edenmi oldu şimdi söledim çünkü hakettin((o olduğuna inanmıyoz tabiiii de......))

Adsız dedi ki...

merve ablacım seni çoooook seviyorum en büyük idealimsin yaaa.....

Adsız dedi ki...

BU SİTEYE MERVE BOLUĞUR diyorki diye ve merve bolugur diyorki şeklinde YORUM YAPAN ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM! ÇÜNKÜ İYİ ROL YAPIYOLAR AMA KENDİLERİNİ FAZLA KAPTIRIYOLAR FAZLA DALMASINLAR BOĞULABİLİRLER BİRAZ KIYIDAN GİTSİNLER...SAÇMA SAPAN DA YORUM YAPMAYIN LÜTFEN!!

Adsız dedi ki...

slm merve abla sizin dizinizde oynamayı cok ısterim tiyotro yeteneklerım var super bır kızım tatlıı bır ikizim var dogal olarak bende tatlıyım 14 yasındayım bır cok ajans teklıfı aldık ama henuz hıcbırıne yanıt vermedık sızınle calısmaktan gurur duyarım tabıııı ıstersenız

Adsız dedi ki...

ya merve abla seni bu kadar kıskanan var ki seni kendisi sanıo ya yeter uğraşmasınlar seninle herkes kendine baksın o kadar iiseler tvde oynardılar belki çok güseller vardır ama onlar kendini geliştirmiolardır bnde tvde oynamak istiyom acaba hangi ajansa basvuim sen ne yaptın ipucu verebilirmisin lütfen çok sevinirim simdiden çok tesekkur ederim kocaman öpiyom görüşmek üzere

filiz dedi ki...

merve seni çok beğeniyorum çok güzel oynuyosun ayrıca selimle çok yakışıyosunuz seni çok seviyorum beni okursan msnemi eklersin istersen tatlibela_1085@hotmail.com
seni çok seviyorum

Adsız dedi ki...

slm merve oyunculuğun gerçekten çok iyi.yapmacık değilsin doğalsın.sana ulaşabileceğim adres var mı

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar affedersiniz yprumlarınzı anca bugün okuyabildim evetarkadaşlar msn nem 2 tane birini bu sitede yayımlamadım ama 1inipyayımlamıştım hatırlarsanız merve_bilur_20@hotmail.com ekleyecekseniz bunu ekleyin inanın hepsi bu diğeri passport hesabından onu yayımlamadım rahatsız etmeyecekseniz eklyebilirsiniz:)

Adsız dedi ki...

şey arkadaşlar son notumu söyliycem lütfen msn lerinizi yazarken nezamanlar online olacağınızı da yazın ona göre ekliyim tamam mı? siz beni ekleyin bol bol görüşelim sırlarımızı paylaşalım oldu mu?unutmayın ben sizin ablanızım...
vede tekrar tekrar uyarıyorum küfürlü konuşmayalım tekrar tekrar teşekkürler.not:TERBİYESİZLER!!!!!!(KÜFÜRLÜ KONUŞANLAR İÇİNDİR)

Adsız dedi ki...

ÇAĞKAN seni seviyorum çıktığın yoksa benle çıkarmısın

Adsız dedi ki...

merve ablacım san tekrar tekrar çoookkk teşekkür ederim beni eklediğin için benim msnem genellikle her zmn açık olur sadece cumartesi günleri nadiren msn mi açarım ben özge

Adsız dedi ki...

bnm msn legala@hotmail.com eklersen sevinirim((12'den sonra bütün gün netteyim))

Adsız dedi ki...

yaa sana uzun uzun yazamicam sana çok ileti yolladim merve abla ama hiç biri gitmadi off ya :(:(:( senden bise istiyecemm ne olur ya ben küçüklüğümden beri resmen SERDAR ORDAÇ HAYRANIYIM ama msn sini bulamıyorum ne olur biliyorsan veya bilmiyosan arastır msn mi ekle benim ne olur senden haber bekliyorum msn adresim=e.m.m_123@hotmail.com ne olur haber yazzz senden baskaları eklemesin bide sen bana msn ni yolar mısın bu msn ye ne olur hadi öpüldün byeeeeeee canim

Adsız dedi ki...

merve ablacım msn ne ne eklersen sevinirim :))))
msn men = MaSTeR_HaCKeRhackturkiye.com

Adsız dedi ki...

merve ablacım benim msn nemi ekleyebilir misin =) msn nem
MaSTeR_HaCKeR@hackturkiye.com eklersen sevinirim her bolumunuz cok guzel tebrik ederim eklersen sevinirim:::::)

Adsız dedi ki...

merve ablacım benim msn nemi ekleyebilir misin =) msn nem
MaSTeR_HaCKeR@hackturkiye.com eklersen sevinirim her bolumunuz cok guzel tebrik ederim eklersen sevinirim:::::)

Adsız dedi ki...

billur ablacım beni msnine yükler misin lütfen msnim:aysecanserce@hotmail.com
yüklersen çok sevinirim öptüm bye....

Adsız dedi ki...

merve abla ben türker 13 yaşındayım hayranınım seni ekledim turker_gs_323@hotmail.com(başka kızlar da ekliyebillur)

Adsız dedi ki...

dizi çok çocukca ama ders veren yeride var ben çok önceleri sırf cenk için izliyodum o gidince bende diziye bakmadım sonbahar_1514

Adsız dedi ki...

MERVE ABLA SENİÇOOK SEVİYORUM ÇOOK GÜZELSİN

aşkım dedi ki...

slm merve inanırmısın bu siteye kaydolmak için saatlerce uğraştım.dizini hiç bir zaman kaçırmıyorum senin çok büyük hayranınım.seninle tanışmak istiyorum.msn adresim.
elazizli_023@hotmail.com

Adsız dedi ki...

slm merve bokugur senaçıkcası rolünü hiç iyi yapamıyosun billur yazgan hem senden daha güzel tamam mı tatlım billura özenme onunn gibi olamassın!!! ankaradan cansu

Adsız dedi ki...

merviş ben canoş nasılsın ayış? sen bek kötüsün ayy. billuru bek kıskanıyon elleham.yumurta kafa seni.pis kıs seni. bok kafa seniiii

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben merve boluğur adresim : merve_bolugur@hotmail.com kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşmek üzere byy. :)

Adsız dedi ki...

slm ben ceren ev numaram beni arayın cep numaramıda veriyim 359 17 74

Adsız dedi ki...

ya bana baqsana sen
hey merve bolugur adıyla girmiş
fe bu çockları keklemeye çalışan kişi
(=
bnce en biraz büyü canım (=
kmse inanmaz merve olduna ;)

Acemicadisever dedi ki...

Merhaba merve! Seni cok seviyoruz, sen sadece türkiyenin en iyi oyuncusu degilsin, sen türkiyenin en tatli kizi sin.
Msn-lerimizi eklermisin?
denni-kar@hotmail.com ve bjk_huseyin92@hotmail.com
Sevgi ve saygilar Deniz ve Hüseyin

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar yalın yanlış adresler vermeyin hiç te hoş deil lütfen gerçekten bilen kişiler versin lütfen

Adsız dedi ki...

merve abla seni çok seviyorum sen çok tatlı ve çok iisin

Adsız dedi ki...

slm merve abla ben istanbuldan ONUR seni çok seviyorum..rolunu çok güzel yapıorsun.tebrikler herkeze iyi akşamlar..

Adsız dedi ki...

Merve abla lutfen msn adresımı ekle bu arada başkalarının eklemesını ıstemıyorum merve abla ıste msn adresım umarım eklersın alaaddin_izzettin@hotmail.com

Adsız dedi ki...

diziniz çok güzel

Adsız dedi ki...

bende merve bolgurun var ekleyin merve_bolugur_11@HOTMAİL.COM

Adsız dedi ki...

arkadaşlar merve_billur_20@htm.com diye biri var ya inanmayın adı mehmet ben konuştum virüs atıyo eklemeyin sizi kandırıyo mervebolugur_99Q htm ye girin

Adsız dedi ki...

sakın merve_billur_20@htm.com a girmeyin virüs atıyo sakın

Adsız dedi ki...

slm gizem seni çok beğeniyorum merve
msn mi alırsan sevinirim
gizem-rock-girl@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Selam MERVE ABLA BEN DİYAR.... MSEMEİ EKLEYİNNN HEP 12 DEN SONRA MSNDE OLUOMMMM xxdiyar--balkanxx@hotmail.com

Adsız dedi ki...

merve ben seni çok seviyorum.sana msnmi vermek istiyorum.msnem
ekinflora@hotmail.com bu arada bende senin oynadığın filimlerde rol almak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim.lütfen blogcuda yanıt verin

Adsız dedi ki...

merve seni seviyorum.hatta
resimlerini y�kl�yorum.senin rol ald�n filimde bende rol almak istiyorum.bunu nas�l yapabilirim.bana bunu yorumla anlat�r m�s�n.ayr�ca evinin adresinide verirsen sevinirim

andım dedi ki...

ALLAHIMMMM SENİ NASIL SEVİYORUM ANLATAMAM NOLURRRRSSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BNİ MSNİ NE EKLE YALVARIRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MERVEEEEEEEEEEEE ABLAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MSN ADRESİMM ANDIM-93@hotmail.com diğeri ise amethyst.07@hotmail.com

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR MSN BIRAKMAYIN BİLMEDİKLERİNİZİ ALMAYIN BİLGİSAYARINIZA ZARAR VEREBİLİR BUNLAR KOMİK ŞEYLER MERVE BOLUĞUR BURAYA GELECEKTE MSN SİNİ VERECEKTE İNANMAYIN ÇOK SAÇMA ŞEYLER EVET BEN DE ACEMİ CADIYI SEVİYORUM AMA HERŞEY DOZUNDA NE MSN VERİN NE DE ALIN LÜTFEN BAŞINIZA BELA AÇABİLİRSİNİZ ÖRNEĞİN:merve_billur_20@hotmail.com VAR YA TURUVA ATI (VİRÜS) LÜTFEN NE ALIN NE BIRAKIN AMA SAKIN merve_billur_hotmail.com A GİRMEYİN LÜTFEN........
MANTIĞINIZI ÇALIŞTIRIN...
VE ......
HAYAL KURMAYIN.......
BAŞINIZA BELA AÇABİLİRSİNİZ....
LÜTFEN..
MERVE_BİLLUR_20@HOTMAİL.COM A
G İ R M E Y İ N.......:(

Adsız dedi ki...

D İ K K A T!!
'merve_billur_20@hotmail.com a girmeyin eklemeyin virüs atıyo ALİNİN SÖZÜNÜ DİNLEMEDİM EKLEDİM BEN MERVE YİM DEDİ CAM AÇ DEDİM TAMAM AMA
'SÜRÜM KALDIRMIYO' DEDİ YARIN KONUŞALIM DEDİ TAMAM DEDİM 2 DK SONRA MSN NEM BOZULDU 6 HAFTADIR TAMİRCİDE BEN buraya'ALLAH RIZASI'için girdim BAŞKASININ BAŞINA GELMESİNİ İSTEMEDİM.. LÜTFEN EKLEMYİN ...
B E N C E E K L E M E Y İ N!!!!!!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

HEY MİLLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
merve_billur_20@hotmail.com u eklemyin VİRÜS ATIYO HAYİN SAKIN EKLEMEYİN VİRÜS ATIYOO........
VALLA BENİM BİLGİSAYAR GİDİYODU...
AZ KALSIN.MEMO YANİ MEHMET MİŞ ADI 3 HAFTA SONRA ÖĞRENDİM SAKIN EKLEMEN......

Adsız dedi ki...

ABUU! VİRÜSS KAPTIMMMMMMMM:(

Adsız dedi ki...

Selam merve abla doğrusunu sölemek gerekirse ben kolay kolay kimseyi beğenmem ama sen bende sanki bi şok etkisi yarattın seni çok sewiyorum ben kübra 13 yaşındayım ilerde senin gibi birisi olmak tek hedefim umarım hayat her zaman karşına en güzel şeyleri getirir hayatta BAŞARILAR DİLİYORUM kendine iyi bak sen türkiyenin en sewimli kızı olarak bize lazımsın...

Adsız dedi ki...

merve abla sen gerçekten virüs gönderiyosan seni silmek zorunda kalırım.işallah öyle değildir.

Adsız dedi ki...

millet merve_billur_20@hotmail.com dan VİRÜS kaptım valla bilgisayarını bozmak isteyen eklesin KISACASI ENAYİLER EKLESİN

Adsız dedi ki...

ben ekin.merve bazı insanlar senin yerine yorum atıyor.sinir oluyorum.
herbiride senin e-mailini farklı yazıyor.bu yüzden garçek e-mailini verir misin.benim e-mailim ekinflora@hotmail.com.eklersen sevinirim.lütfen hep yorumunu belirt.

Adsız dedi ki...

bıktım usandım artık merve abla bütün kişiler senin msnni uyduruyor.lütfen onlara birşey söyle.bu arada ben ekin yaman.gerçek e-mailinide söyle.mutlu olurum.benim e-mailim ekinflora@hotmail.com nolur ekle.seni öpüyorummmmmmmmm...
seni çok seviyorum

Adsız dedi ki...

slm ben samsundan merve bende billur ablanın msn sı var bana cam actı gercekten o ama ben merve ablanında msn nesını ıstıyorum lutfen onun msn sı olan bana verebılırmı yada merve abla ssen benı ekle blue_ceren_1997@hotmail.com bu benım dııl kuzenımın msn sı ve sen mehmetmısın nesın bılgısayarlara vırus gonderıp bısı yaptıgınımı sanıyosun bırı sana bıgun bı vırus atacak agoreceksın dunyanınn kacc bucak olacagını ınssallah bırı sana vırus atarda o bılgısayarın bıdaha acılmazz byss

Adsız dedi ki...

hey millet ben mehmet EVET İTİRAF EDİYORUM BEN HEPİNİZİ KANDIRDIM BEN MERVE BOLUĞUR FALAN DEİLİM BU MSN Yİ UYDURDUM ULAN HEPİNİZE BİR DERS VERMEKTİ AMACIM FAKAT ZAMANLA DEĞİŞTİ AFEDERSİNİZ MİLLET MERVE NİN GERÇEK ADRESİ:merve_billur_20@hotmail.com ddDEĞİLll vürüs atıyo diyolar YALAN VİRÜS ATMIYORUM .... LÜTFEN İNANMAYIN SADECE ŞAKAYDI O SALAKLAR İFTİRA ATIYO ... VİRÜS ATAN ASIL KENDİLERİ İNANMAYIN...

Adsız dedi ki...

MİLLET MERVE İLE CAM DA KONUŞTUM İŞTE ADRESİ:merve_selim_89@hotmail.com çok tatlıydı ayyyyyyyy canım benim

Adsız dedi ki...

selamün aleyküm MİLLET MEHMET VİRÜS ATMIYOMUŞ SADECE MİLLETİ KANDIRMIŞ BAKTIM VİRÜS DEİLMİŞ AFEDERSİNİZ YA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDIM ÇOK PARDON ÜFFFFFFFFFFF SADECE YALANCI

Adsız dedi ki...

ABİ MEHMETİN MSN SİNİ EKLEMEN ÇOK MANYAK KIZMIŞ VİRÜS ATMASADA SAYİDEN ATAR VALLA AAN DİKKAT EKLEMEN ŞAKA YAPTIK

Adsız dedi ki...

hey SAMSUNLU MERVE sana bişey dicem öle önünü arkasınnı bilmediğin şeylere BEDDUA ETME birgün o beddua çıktığı yere girerse GÖRÜRSÜN KENDİ BİLGİSAYARIN AÇILMAZ DA anlarsın çabuk buraya bir özür mesajı yaz YOKSA BEDDUA BAŞINA GELİR VALLA ÇÜNKÜ KENDİMDEN BİLİYORUM TAMAM O YALANCI OLABİLİR AMA KENDİ GÜNAHI O İŞLEMİŞ O GÜNAHI SEN DE ORTAK OLMA ...
MİLLET BOŞVERİN EKLEMEYİN O SAHTEKARI NE HALİ VARSA GÖRSÜN BOŞVERİN .....

Adsız dedi ki...

BEN SİLDİM MERVE_BİLLUR_20@HTM Yİ SİZ DE SİLİN BEN CE EKLEYENLERE ....
DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM...
YANİ...

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 326   Yeni› En yeni»