acemi cadı,acemi cadı dizisi,acemi cadı web sitesi,acemicadi,acemi cadi,acemi cadı mp3,acemi cadı kanald,acemi cadı izle,acemi cadı fragmanları,acemi cadı bölümleri,izle,acemi cadı yeni bölüm,oyuncuları,videoları,resimleri,20.bölüm,21.bölüm,22.bölüm,23.bölüm,Merve Boluğur (Ayşegül), Şenay Gürler (Selda), Nergis Kumbasar (Melda), Celal Kadri Kınoğlu (Okul Müdürü Dilaver), Çağkan Çulha (Selim)


8 Mart 2007 Perşembe

Acemi cadı 32. bölüm özeti


Ayşegül'ün aldığı sihirli konuşan araba yüzünden ortalık birbirine girer. Müdür Dilaver, Ayşegül'ün aldığı sihirli arabayı çalma suçundan karakola düşer. Selda ve Melda'nın derdi ise Deli Ferit'tir. Müdür Dilaver'in aradığı Dilaver olduğunu öğrenmiş ve peşine düşmüştür. Melda ve Selda onu hem polislerden hem de Deli Ferit'ten kurtarmaya çalışırlar.

Bu arada Ayşegül, okulda düzenlenen bilgi yarışmasına Tuğçe'nin de katılacağını duyunca o da Selim ve Ceren'den bir grup kurarak ona meydan okur. Fakat Tuğçe okulun en çalışkan öğrencisini gruba transfer edince Ayşegül rezil olma tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Kısa sürede Selim ve Ceren’le ansiklopedi çalışıp ezberlemek zorundadır. İş zora girince Ayşegül biraz sihir ile destek almayı dener. Ancak planı istediği gibi gitmez. Selim bir anda gelen bir telefonle esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolur. Ayşegül'ün sihiri sayesinde çektiği bir fotoğrafı çok yüksek fiyata Tuğçe tarafından satın alınan Ceren ise havaya girer. Bundan böyle sadece fotoğraf çekeceğini söyleyen Ceren, bilgi yarışmasını boş verir. Ayşegül, bir anda yanlız kalır. Eğer bir çözüm bulmazsa Tuğçe onu bütün okula rezil edecektir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu bölüm süperdi.ya acemi cadıyı hiç bitirmeyin.neden bitiridiniz ne olur devam etsin...